Arama sonuçları: *

1. A

3000tl kulak ici kulaklık onerisi

aklımda cmf buds pro 2, samsung buds 3 ve anker soundcore liberty 4 nc modelleri var sizce aralarından hangisi tercih edilir başka önerisi olan var mı? https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-samsung-galaxy-buds-3-fiyati,488278242.html...
  2. A

35K hazır sistem önerisi

ddr5 bir sistem arıyorum, ekran kartı olarak nvidia tercihim, 35k civarı bi bütçem var önerileri bekliyorum
  3. A

1000tl iem kulaklık önerisi

iem kulaklıklar hakkında cok fikrim yok şuan kullandıgım kulaklık razer barracuda x herhangi bir sıkıntısı yok ama günlük kullanım ve ses kasmayı gerekirmeyen oyunları oynamak icin iem bir kulaklık istiyorum ses kartı olmadan tam performans vermez diyorlar wraith sitesinde bu ikisini gördüm daha...
  4. A

razer barracuda x 2022 kendi kendine kapanıyor

usb port değiştiğimde sorun çözüldü şuan bi sıkıntısı yok
  5. A

Klavye için coiled cable alınır mı

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099629147959&sku_id=17592633610759&_oak_page_source=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=&_x_share_id=971c22dd-29c5-4741-9d5d-34a99116&_x_sessn_id=mzefxfdq2b&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1731527581180_naolf4ptzc&refer_...
  6. A

1500tl gamepad önerisi

pc ile uyumlu bir gamepad arıyorum nintendo switch pro dikkatimi çekti fakat orjinal bulamadım satanların hepsi replika öneriler için şimdiden teşekkürler
  7. A

Wireless çakışma olayı

merhaba şuan elimde güncel olarak razer barracuda x 2022 var ve şuan kablosuz bir mouse almak istiyorum ilk başta furylevel z1 aldım fakat takılma sorunu vardı iade ettim sonradan biraz araştırdığımda bu iki 2.4g dongleların çakışma olayı varmış herhalde bunun nasıl önüne geçebilirim anladığım...
  8. A

2000tl kablosuz mouse önerisi

tam 15 gün icinde iadeye gönderdim kabul ettiler sağolsunlar 1729943870 stok beklerken fiyatlar hep artıyor hocam o yüzden stoktan bişeyler bakıyorum 1729944218 ne önerirsiniz hocam
  9. A

benden kaynaklanan bi sorun olabilir belki aynı şekilde dongle ile kullandıgım kulaklığım var razerin belki iki dongle birbiriyle çakışıyordur dediler usb portları birbirinden uzak yerlerde kullanmamı önerdiler fakat fayda etmedi 1729943702 çok aşırı iyi bir mouse beklentim yok hocam razer...
  10. A

fps oyunlarda mouse takılıyordu garantiye yolladığımda herhangi bir sorun olmadığını söylediler fakat iade isteyince kabul ettiler
  11. A

furylevel z1 almıştım fakat sorun çıktığı için iade ettim vxe r1 pro düşündüm başka öneriler varsa şimdiden teşekkürler
  12. A

1500 TL Mouse Tavsiyesi

hocam takılma sorunu vb yaşadığınız oldu mu?
  13. A

Öneri vxe r1 mouse alınır mı?

evet
  14. A

Rehber Kablosuz mouselar neden takılma yapar? Çözümleri nelerdir? [Rehber]

hocam maalesef sorun çözülmedi iade veya değişim için geri gönderdim
  15. A

Öneri vxe r1 mouse alınır mı?

hocam 1 haftadan fazla kullanıyorum en başından beri bi takılma sorunu var geçer diye kafaya takmadım ama geçmedi bütün çözümleri denedim ama çalışmadı bugün konuştum iade veya değişim için geri göndericem
  16. A

razer barracuda x 2022 bağlantı sorunu

son 1-2 gündür kulaklık kendi kendine bağlantıyı kesiyor tak çıkar veya yeniden bağlasam bile 1-2 dakika sonra bağlantı kesiliyor kendiliğinden ondan sonra bilgisayar kulaklığı görmüyor yada kendiliğinden kullandığım hoparlöre geçiş yapıyor kulaklıkla bağlantıyı kesip aynı soruna sahip olan yada...
  17. A

mesela fps bir oyun oynarken sağa doğru kaydırırken takıla takıla dönüyor yada olduğu yerde takılıyor ve aim titremeye başlıyor şuan usb portu bidaha değiştirdim sorun yok gibi akşama kadar bir sorun çıkarsa desteğe bidaha yazacağım
  18. A

eskiden kullandığım mouseda herhangi bir sorun yoktu level z1e geçtiğimde başladı
  19. A

hocam furylevel z1 kullanıyorum takılma sorunu var dediğiniz şeyleri uyguladım ayrıyetten desteğede yazdım zaten takılı kullanıyordum takılı değilse uzatıcı ile kullanmamı lod ayarını yükseltmemi ve aim düzleştirmeyi kapatmamı söylediler fakat sorun çözülmedi mouseyi denediniz mi bir bilginiz var mı
  20. A

Furylevel z1 takılma sorunu

geçenlerde yine konu açmıştım takılma sorunu ile ilgili desteğe yazdım lod ayarını yükseltmemi ve aim düzleştirme ayarını kapatmamı söylediler ama hâlâ takılma sorunu var bu mouseyi kullanıp aynı soruna sahip olanlar var mı ona göre iade veya değişim isteyeceğim
Geri