Arama sonuçları: *

1. B

Fortnite İle İlgili Sorun

fortnite a giremiyorum bir hata veriyor hatayıda görsel olarak bıraktım bilenler yardımcı olsun dosyaları doğruladım geçmedi
  2. B

Valorant İçin Çözünürlük önerisi

yaptım zaten ama çözünürlük lazım
  3. B

1080x1080 yaptım büydü
  4. B

arkadaşlar valorant için hem gözüme hoş görüncek hemde adamların büyüyeceği çözünürlüğü söylermisinz
  5. B

W 60 kullanıyorum ama tuş ayarında sorun var sanırım

1762964194 Reis kitapçık bu şekilde hangi kombinasyon anlamadım
  6. B

W 60 kullanıyorum ama tuş ayarında sorun var sanırım

Klavyede @ koymaya çalıştığımda Windows açılıyor alt tab yapınca win tab oluyor biri yardımcı olsun
  7. B

Raft oyunu su üretimi

arkadaşlarla raft oynamaya başladıık ama su üretme şeyini kullanmıyoruz tahta koyuyuyoruz ama yanmıyor
  8. B

Windows 10 hakkında bilgi

arkadaşlar ben fivem ve valorant gibi işlemci üzerine oyunlr oynuyorum ve fivem şu sıralar fps im nomale göre çok düştü bende windows 10 geçmeyi düşünüyorum 1-2 arkadaşıma sordum aynı oyunlarda 20 fps fark yaşadığını söyledi sizce doğrumu bende geçmelimiyim yoksa format atrıp tekrar mı denemeliyim
  9. B

Bilgisayarım bir anda kapandı?

eyw reis bende endişelendim daha yeni aldım 1759780001 her şey çaılıyor
  10. B

hayır geri açılmadı ben bilgiyarı kapatıp yine açtım nasıl çözebilirim
  11. B

arkadaşlar 9060xt 5 7500f kullanıyorum bir anda bilgisayar dırrrrrrr etmeye başladı ve dondu neden olabilir
  12. B

Fivem'için fps yükseltme tavsiyeleri

arkadaşlar bana fivem oyununda fpsimi yükselecek olan ayarları söylermisinin (oyun içi ayar değil) winows için
  13. B

Bilgisayar anlamsız crash

anladım hocam teşekkürler
  14. B

hayır masa üstünde iken oyunda da çekeyim hemen 1758295830 oyun oynarken de böyle
  15. B

dediğin şeyler yanlış anlamadıysam bunlar kasa modelimde sisizin attığınıız linkdeki kasa
  16. B

anakart modelim asus prime b 650m-r kasa modelim cougar MX220 onun psu'sunu kulllanıyorum hwmonitör ne demek onun hakkında bir bilgim yok şimdiden teşekkürler
  17. B

9060 xt 5 7500f kullanıyorum az önce bilgisayarı bu gün ilk kez açtım ve valorantı başllatıtım alt tab attım ve dızzzz diye bir ses geldi bilgisayarım kendine reset attı nedeni ne olabilir veya hangi parçadan dolayı olabilir
  18. B

Forza4'de fps sorunu

sıcaklıklar gayet normal kule tipide kullanıyorum zaten
  19. B

Forza4'de fps sorunu

arkadaş 9060xt 5 7500f ile forza4 oynarken daha bu sabah 200 ila 180 arası fps alıyordum ama şimdi hem 100 fps ile 160 fps arası alıyorum hemde oyunda inanılmaz şekilde drop yiyorum acil yardım edebilecek varmı
  20. B

Sapphire RX 9060 XT RGB Işığı Yanmıyor

benim bir arkadaşta beyaz rengi var onda var
Geri