Arama sonuçları: *

1. Mehmet Ali KISA

Kemoterapiden kaynaklı saç dökülmesinden dolayı kafa tahrişine ne iyi gelir?

Allah rahmet eylesin abi, mekanı cennet olsun, tavsiyene teşekkür ederim <3
  2. Mehmet Ali KISA

Kemoterapiden kaynaklı saç dökülmesinden dolayı kafa tahrişine ne iyi gelir?

Kankalar selamaleyküm, Anneme yakın zamanda meme kanseri teşhisi kondu, şimdi kemoterapi sürecindeyiz. Öncelikle annem nezdinde tüm hastalar için dualarınızı bekliyorum. Malumunuz kemoterapi saç dökülmesine sebep oluyor, annem de tesettürlü olduğu için baş örtüsü taktığında kafa cildinin...
  3. Mehmet Ali KISA

Bana 25000 lira bandında hazır sistem önerebilir misiniz?

Kankalar selamaleyküm, Arkadaşımın bütçesi bu kadar da benden fikir almak istedi; ben de size soruyorum. Bu bütçede avantajlı bulduğunuz önerilerinizi paylaşır mısınız?
  4. Mehmet Ali KISA

Laptopuma ram ve m2 ssd takmak istiyorum

2.slota laptopunda yer alan RAM'in aynını ürün kodunu bulmaya çalış, baktın bulamadın aynı GB, MHz ve CL değerlerine sahip muadil bir RAM de olur
  5. Mehmet Ali KISA

Yardım Bu belleklerde son durum ne?

Her bellek muhtemelen kendi hızında çalışıyordur ama tavsiye edeceğim bir durum değil, kime sorarsanız sorun birden fazla kullanımda aynı cinsten bellek kullanımını önerir
  6. Mehmet Ali KISA

Işlemci sıcaklık sıkıntısı

Ekran kartının kendisi yani
  7. Mehmet Ali KISA

Yardım Bu belleklerde son durum ne?

Değerler normal de neden aynı makinada farklı RAM'leri kullandınız, onu merak ettim
  8. Mehmet Ali KISA

AYT FEN 15 NET TAKTİK LAZİM

Biraz erken olmadı mı bunu düşünmek için :)
  9. Mehmet Ali KISA

Mail adresim yayılmış yardım

E postanı ilişkilendirdiğin 3.parti siteleri (face, yutup vs.) kontrol et, anormal gördüğün hareketleri temizle derim
  10. Mehmet Ali KISA

4K monitör önerisi 27 inç veya 32k inç

O kısmı artık senin göz zevkin karar verecek :) 27 inçte ben 2K kullanıyorum, 4K tecrübe etmedim henüz, ondan dolayı tamamen tahmini konuşacağım 2K görüntü gayet güzel, 4K daha da net görüntü olacaktır ama ben olsam masamı dolduracaksa ve masadan uzakta oturacaksam -en önemlisi param...
  11. Mehmet Ali KISA

Öneri Hava Soğutmalı İşlemci soğutucu önerisi 5k bütçe

Kankam hava soğutma olması şart mı, 5 liraya çok güzel sıvı soğutma ayarlayabilirsin
  12. Mehmet Ali KISA

Doubleshock 4 pcde oyun oynanımı

Vallaha bende renkli olanları var, altın sarısı ve kırmızı Aşağı yukarı malzemesi benzerdir diye tahmin ediyorum siteden alınca kutusunu özenerek aç derim, hatta beğenmezsen iade edersin :)
  13. Mehmet Ali KISA

Rica ederim, adaptörünle sorunsuz çalışır
  14. Mehmet Ali KISA

Yardım 1-1.5k kulak içi kablolu oyuncu kulaklık önerisi

https://www.hepsiburada.com/havit-tw970-tws-rgb-gaming-bluetooth-kulaklik--p-HBCV00006L77RK?magaza=HAVIT
  15. Mehmet Ali KISA

Crackli oyunda ayarlara bakarsın, direk çalıştırıyorsa oynarsın; yoksa ek uygulama indirip rahatına bakarsın
  16. Mehmet Ali KISA

4K monitör önerisi 27 inç veya 32k inç

4K için masanda, duvarında yer varsa ve bütçen yetiyorsa 32 inç tavsiye ederim ama 27'de de daha keskin görüntü alacağın yadsınmaz bir gerçek
  17. Mehmet Ali KISA

Evet, Bluetooth üzerinden bilgisayara bağlanabiliyor, ben PES, ETS vs. oynuyorum
  18. Mehmet Ali KISA

Işlemci sıcaklık sıkıntısı

Belleklerde termal ped var mıydı? Belki onların da değişmesi gerekmiştir, belleklerin sıcaklığı da ister istemez GPU'nun sıcaklığına etki edebilir
  19. Mehmet Ali KISA

R7 9800X3D için bitfenix cube 360 v2 alınır mı?

Allah razı olsun, daha iyileri senin olsun <3
Geri