Arama sonuçları: *

1. E

Xbox Series kulaklık desteği ve önerisi

Merhaba. USB girişli bir kulaklığa zaten sahibim mümkünse bu kulaklığı kullanmak istiyorum. Dönüştürücü kullanarak bunu halledebilir miyim? USB to AUX falan sanırım sadece 3.5mm desteği varmış. Eğer olmuyorsa 100-200TL bütçem var kulaklık önerir misiniz? Teşekkürler şimdiden. ( Mevcut kulaklığım...
  2. E

RYZEN 5 3600X SOĞUTUCU TAVSİYELERİ

Merhaba arkadaşlar Ryzen 5 3600x için soğutucu arıyorum Kasam:Gamebooster GB-06B Ben bunu buldum https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x128-2x12cm-frgb-led-intel-amd-uyumlu-pwm-fanli-4x-isi-borusu-islemci-sogutucu-dkccx128-p-HBV00000WG6VY?magaza=Teknobiyotik Sizin önerileriniz nelerdir...
  3. E

Orjinal MK11 Açılmıyor

steam
  4. E

Orjinal MK11 Açılmıyor

Mortal Kombat 11 oyunu splash screen sonrası kapanıyor Sistem : 16gb ram - rx570 - 3600x Log File : http://www.mediafire.com/file/3m8w028l25a0dtp/Logfile.PML/file
  5. E

Monster Aryond v27

baktım
  6. E

Monster Aryond v27

açarız kanka
  7. E

Monster Aryond v27

denek olayım yani kanka :)
  8. E

Monster Aryond v27

baya uygun ondan korkmaktayım :D 1596024004 arayıp sorsam acaba panerli söylerler mi?
  9. E

Monster Aryond v27

https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/ Arkadaşlar siparişini vermiş bulunmaktayım bana ucuz geldi sizce sorun olur? mu iyi midir? ona göre iade basıcam ,:D
  10. E

4672 TL'Ye Bu Toplama Sistem Nasıl?

anakartı b450 yap
  11. E

10.Sınıf Bilişim Dersleri

10.sınıfa geçtim ve bilişim alanını seçtim internette hep 2012 den kalma dersler falan verilmiş bilişim 10.sınıftaki dersleri atabilir misiniz güncel bilen varsa
  12. E

3800 TL Sistem önerir misiniz?

monitöre gerek yok
  13. E

3800 TL Sistem önerir misiniz?

Arkadaşıma bilgisayar toplayacağız 3800 tl bütçesi var şöyle iyi bir şey toplar mısınız?
  14. E

HDD'İM Kendi kendine tamamen doldu

diskte ki klasorlerın boyutunun hepsini topladım 40 gbı geçmiyor ama disk 160gb ve full 1593185148 hdd ölmüş olabilir mi acaba
  15. E

100gb mı
  16. E

3 gün önce 100gb boş yer vardı bugün hiç bir şey indirmememe rağmen disk bugün tamamen doluydu virüs taraması yaptım 13 tane virüs buldu temizledim 1.3 gb boş yer oldu ama hala dolu :D
  17. E

Geforce Now atolye'den mod yükleme sorunu

Öncelikle sa arkadaşlar Yazılı anlatım; Cities; Skylines üzerinden örnek vereceğim. Oyunu kendi mağazasından açmayın Now'dan Steam'ı başlatın. Girince Steam Türkçe olucaktır Sağ üstten Steam'ın üzerine gelip ayarlar deyin. Arayüze gelip dili İngilizce yapın. Yeniden başlatın ve dilediğiniz...
  18. E

İncehesap sorun çıkartırmı

Çok guzel incehesap en iyi sitelerden biri rahat ol Sinerji itopya teknobiyotik incehesap Bu tarz siteler güvenilir
  19. E

Mouse pad önerisi

Maximum 100tlye 1tl arttıramam mouse pad önerisi mümkünse büyük olsun Gamepower icarus mouse um glb dpi falan kayma hızı falan filan onemliymis anliyanlar ;)
Geri