Arama sonuçları: *

1. H

ARC Raiders 1650TL’den Daha Uyguna Alınabilir mi

1097982422 steam kodum. Ekle
  2. H

Ekip Arkadaşları Arıyoruz.

Biz 4 kişilik bir ekibiz. Genelde akşamları ekip halinde oynanabilecek oyunlar oynuyoruz. Oyunlarda eğlenen, birbirine son derece saygılı, genelde rekabet değil eğlenme amaçlı oyunlar oynayan arkadaşlarız. Ekibizimizi biraz daha büyütmek istedik, eğer bize katılmak isterseniz Steamden arkadaş...
  3. H

Yardım Delta Force oyun dosyaları nasıl taşınır?

Arkadaşlar merhaba. Ben Delta Force'u başka bir PC'den SATA SSD'ye kurdum. Kendi bilgisayarımdaki M.2'ye attım. Oyunu direkt dosyalarından çalıştırdım fakat Launcher'da tekrar inidrme çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  4. H

Yardım GOW Ragnarok Dualsense Adaptive triggers çalışmıyor.

Arkadaşlar merhaba. Ragmaroku indirdim geçen ama dualsensi takınca adaptive trigger ozelligi calismiyor. Bu durum steam girdisi etkin iken oluyor. Titreşim vs. Var ama haptic feedback ve adaptive trigger yok. Galiba steamde girdiyi devre dışı birakmam gerekiyormuş fakat öyle yapimcada dualsensi...
  5. H

Valheim Oynayacak Arkadaş Arıyorum.

Merhaba oynamak isteyenler ekleyebilir. +18 arkadaşlar olursa daha iyi olur. 1097982422
  6. H

Valorant Upgrade Yapmıyor.

Arkadaşlar merhaba. Valoranta güncelleme geldi. RiotCliente giriyorum update yapmak için fakat update tıkladığım zaman hiçbir şey olmuyor. kapattım açtım, vanguardı sildim tekrar indirdim fakat bir türlü düzelmedi. oyunu silip tekrar silme şansım yok internetten dolayı. bir çözümü varsa yardımcı...
  7. H

Yardım 7-8 bin TL Arası Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyat aralığında bir koltuk arıyorum. Biraz araştırayım dedim ama çok fazla marka var ve fiyatlar biraz uçuk gibi. Kafam çok karıştı. Siz neler önerirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
  8. H

Yardım Telefondan Valorant Markete Bakma

Merhaba arkadaşlar. Şu anda bilgisayarım yanımda olmadığı için Valorant marketime bakamıyorum. Telefondan bakmamın bir yolu var mı acaba?
  9. H

Laptopa Bağlanan Monitör Takılıyor

Arkadaşlar merhaba benim laptopum GTX1650 ekran kartına ve i5 10300H işlemciye sahip. Yeni bir monitör alıp bağladım. Başlarda bir sorun yoktu fakat bilgisayarım bir gün SSD arızası verdi bende SSD'yi seğiştirdim SATA SSD ile, önceki M.2 SSD idi. Şu anda monitörde takılma mevcut. FPS de hiçbir...
  10. H

Yardım 5000-5500 TL Monitör önerisi

Merhaba 5000-5500 TL arası ghosting vs problemi olmayan 180 hz ıps panel bir monitör arıyorum. Eğer yardım edecek arkadaş var ise hemen şimdi almak istiyorum monitörü. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
  11. H

4500 TL Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba 4500 tl ye kadar monitör arıyorum. genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. arada film falan da izliyorum. 165hz den daha az olmasın, panel IPS olsun isityorum ayrıca monitörün yüksekliği açısı falan da ayarlanabilir olsun. zaten 1920x1080 olacak. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
  12. H

Valorant'ı Başka PC'ye Taşıma

Çözümü buldum. Valoranti kurarken ibstallin altında already installed yazan here tıklayıp valonart dosyasının içindeki live klasörünü seçiyoruz ve dogruluyor.
  13. H

Tamamdır hocam yarın deneyip haber vereceğim çok sagolun 1735863898 Denedim öyle ama tekrar indiriyor
  14. H

Dosya doğrulaması yapmiyor hocam updating yazıyor sadece. Dogrulamayi nasıl yapacagim
  15. H

oradan başlayınca hata veriyor
  16. H

Arkadaşlar ben Valorant'ı arkadaşımın PC'sinden kendi SSD'me yükledim. Getririp PC'me taktım. Şimdi oyunu açamıyorum. Client'e giriş yapıyorum fakat tekrar indirme başlatıyor. Ayrıca kısayol falan da yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  17. H

Escape from Tarkov nereden alınır?

Evet bende şuan onu farkettim ve almaktan vazgeçtim. Diğer paketleri aşırı pahali
  18. H

Tamamdır çok tesekkur ederim
  19. H

Arkadaşlar merhaba. EFT almak istiyorum ama çok karışık geldi bana nereden alacagim ben oyunu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  20. H

Steam uygulaması açılınca ekran anlık gidiyor

Arkadaşlar merhaba. Garip bir şekilde Steam'i açınca ekran bir gidip bir geliyor. Yalnızca Steam erkanı açıkken oluyor. Steam'de bir oyunu sayfasına giriyorum mesela her aşağı kaydırdığımda ekran gidip geliyor. Ben bu işten bir şey anlamdım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Geri