Arama sonuçları: *

• Users: abk.
  • Order by date
  1. abk.

Bu fontların adını söyleyebilir misiniz ?

https://www.dafontfree.co/fortnite-font/
  2. abk.

Yardım R5 5600 İçin İki Tane M2 SSD Yuvalı Anakart Önerisi

evet hocam argb var.
  3. abk.

birisi gen3 birisi gen 4 ve ikisi de 2280
  4. abk.

en uygun 2.500 liraya ASRock B550M Phantom var ARGB başlıkları bulunan. RGB kontrolü için en uygunu bu galiba.
  5. abk.

yok hocam. aynı anakartı geçen gün satın aldım ben de.
  6. abk.

Gıbırnetten memnun musunuz

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Fiyat konusunda rakipsiz bence. Altyapımın desteklediği hızı alabiliyorum. Saniyelik bir kopma yaşıyorum nadiren. Onun dışında işimi görüyor. 110₺'ye 100/8 Mbps paketini kullanıyorum. Oyun ağı, Discord sunucusunda destek ve forum sisteminin olması da güzel bir...
  7. abk.

Çözüldü✓ cl 16 3200mhz mi cl 18 3600mhz mi?

Bu bilgi doğru değil, RAM'in datasheetinde frekans bazlı CL değerleri yazar. 3600 Mhz'de CL18 çalışan bir RAM 3200 mhz'de CL17 ya da 16 çalışabilir. Bunu RAM'in destek sayfasındaki belgelerden öğrenebilirsiniz.
  8. abk.

Yardım Anakart değişimi sonrası windows lisans sorunu

Bilgisayarınızda Microsoft hesabıyla oturum açmış mıydınız? Eğer öyleyse Windows ayarlarından etkinleştirme sekmesine gelip sorun gider dediğinizde ekranda etkinleştirilmiş bilgisayar listesi çıkıyor oradan bu benim bilgisayarım dediğinizde windows tekrardan aktifleşiyor.
  9. abk.

Amazonda telefon iadesi?

Geçen yıl bu zamanlar Amazon'un kendisinden General Mobile GM9 Pro almıştım. 20 gün civarı kullandım, sonrasında hoparlörde konuşma performansını beğenmediğim için telefonu tüm aksesuarlarıyla kutuladım, üst jelatinini vesaire cihazı açarken atmıştım ancak bu şekilde gönderdiğimde sorunsuz bir...
  10. abk.

Millenicom kesinti sonrası hız düşüşü

İlgisi var mı bilmiyorum ben de Türknet kullanıyorum, aynı şekilde bende de internet kesintisi sonrası hız düşüklüğü sorunu ortaya çıktı. Destekle konuştuktan sonra sahaya Türk Telekom ekibi göndereceklerini söylediler dün Türk Telekom kontrolünü yaptı pazartesi günü de Türknet ekibi gelip hattı...
  11. abk.

leptop ram yükseltme

Bu bağlantıdan CPU-Z indirip Memory kısmından CAS# Latency (CL) değerine de bakıp bu değerlere sahip bir DDR4 bellek alabilirsin
  12. abk.

Yardım Laptop 2. slota RAM takma

İlla aynı model olmasına gerek yok. CPU-Z yazılımını indirip oradan RAM'inin frekans değerine, CAS değerine ve voltaj değerlerine bakıp onlarla uyumlu bir RAM alman gerekiyor. CPU-Z indirip SPD sekmesinin ekran görüntüsünü buraya atarsan yardımcı olurum.
  13. abk.

B550 vs x570 Kıyaslaması

kalmaz, X serisi B'nin üstünde bir seri.
  14. abk.

tuhaf bi download

dosyayı aldığın sunucuyla ilgili bir sorun olabilir.
  15. abk.

intel lga 1156 soket

R7 240 takabilirsin evet, maksimum RAM kapasitesi 16 GB.
  16. abk.

[SSD] ADATA SU630 240GB SATA.III 2.5" SSD 220 TL

Arkadaşlar Amazon.com.tr'de ADATA SU630 220 TL, SSD alacak arkadaşlar için güzel indirim. Kaçırmayın derim. ÜRÜN LİNKİ Ayrıca ürün bizzat Amazon Türkiye'nin kendi deposundan sizlere gönderiliyor. Teslim süresi iyi ve ürünü beğenmezseniz para iadesi yapmanız çok kolay. Amazon'dan alışveriş...
  17. abk.

ACİL !!! Dostlar Mikrofonumu kullanamıyorum.

ekran görüntüsünde mikrofon test çubuğunun altındaki ses cihazlarını yönet'e gelip oradan da kontrol eder misin? olmadı bir ekran görüntüsü de alabilir miyiz
  18. abk.

Düşük bir pcye yüksek ekran kartı takmak

Ayarları tek tek deneyerek test etmelisin çünkü oyundan oyuna, grafik kalitesinden grafik kalitesine performans değişecektir.
  19. abk.

Düşük bir pcye yüksek ekran kartı takmak

İdarelik kullanabilirsin birkaç ay, zaten yeni parça alacakmışsın. Bence çok ihtiyacın yoksa yeni işlemcini, anakartını, güç kaynağını aldıktan sonra kullan kartı. Bu arada işlemcin Q9505 zannediyorum. Öyle mi?
  20. abk.

Yardım Asus VP228 ile Yaşadığım Ses Sorunu

Ses aygıtlarını kontrol ettiniz mi? Belki araya başka bir ses aygıtı gelmiştir.
Geri