Arama sonuçları: *

• Users: expyw
  • Order by date
  1. expyw

Payoneer gelir vergisi

Merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık bir ay önce Payoneer'den tek seferlik 70 euroya yakın bir para çekmiştim. Para, komisyonsuz bir şekilde banka hesabıma anında ulaştı. Tekrardan bunun gibi meblağlarda çekmemde yapmamda bir sorun olur mu? Parayı LoL hesap satışından kazanıyorum ve düzenli bir...
  2. expyw

outlook hesabımdan garip bir mesaj aldım.

hocam kritik yerlerde çalışıyorum bir tırstım fakat kötü bir şey yapmadığıma eminim umarım bir şey olmaz. 1728076348 bu tarz mesajları başkalarınada attıklarını gördüm copy paste yani o yüzden bir şey olacağını zannetmiyorum bilgileriniz için teşekkürler.
  3. expyw

outlook hesabımdan garip bir mesaj aldım.

merhaba arkadaşlar benim outlook hesabım patlamıştı ama ben geri almayı başardım şifreyi falan değiştirip telefon kodu ekledim buna rağmen maile her gün 20 tane farklı ülkeden oturum açmaya çalışıyorlar ne yapacağım? bugünde mailime değişik bir mesaj geldi yardımcı olursanız sevinirim...
  4. expyw

18 yılda 1 kez bile kız arkadaşının olmaması

trollune yazdım zaten çok takma
  5. expyw

18 yılda 1 kez bile kız arkadaşının olmaması

Herkese merhaba, arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı üzere 18 yaşındayım ve hayatımda hiçbir kız arkadaşım olmadı ;adamakıllı erkek arkadaşım da olmadı denilebilir. 9. ve 10.sınıfta görme engelli bir arkadaşım vardı,sıramda oturuyordu ve hep onunla ilgilenirdim. 11 ve 12.sınıfta da aynıydı...
  6. expyw

Gelir vergisi hakkında yardıma ihtiyacım var.

miktar tahmini ne kadar? senede total 5k geliri olan birisinin vergi ödemesi çok saçma devlet büyük bankaların milyar tllik borçlarını siliyorlar ama bize gelince...
  7. expyw

hayır hepsine bakıp sorgu yaptım bir şey çıkmadı.(e devlet,interaktif vergi dairesi,dijital vergi dairesi ve gib) ileride çıkmasından korkuyorum
  8. expyw

hocam benim gelirim düzenli değildiki şirket açtıktan sonra bunları ödemek lazımmış. benim aylık kazancım bile bu kadar değildi? itemsatışda 365i 3.8kya böldüğümüzde günde 10 tl yapıyor ve o zaman 17 yaşındaydım şahıs şirket açmak için 18 yaşında olmak gerekiyormuş eski geliri ödemek için şimdi...
  9. expyw

yardıma ihtiyacım var...

bu vergi olayını sorduğumda iki sitede muhasebecinizle konuşun diyip geçiştirdiler hiç güven vermediler.
  10. expyw

yardıma ihtiyacım var...

Merhabalar arkadaşlar, gamesatış ve itemsatışta 2023'ten beri oyun hesap satışı yapıyordum. İtemsatışta toplam 33 satışım var ve sitede 3800 TL kazancım olduğu gözüküyor. Komisyondan bana kalan 3600 TL'dir. Benim düzenli satışım ve gelirim yok; bu parayı 1 seneye böldüğümüzde günde 10 TL'ye denk...
  11. expyw

payoneer gelir vergisi hakkında bilgi istiyorum.

merhabalar arkadaşlar payoneerden tek seferlik 76 euroya yaklaşık para çekip bankama aktardım ileride bu tarz paralar çekmemde bir sakınca var mı acaba? düzenli satışım ve gelirim yok o yüzden bugüne kadar vergi ödemedim fakat ödemem gerekiyorsa ne yapmam lazım şahıs sirketi açıp gelir vergisi...
  12. expyw

payoneer gelir vergisi hakkında bilgi istiyorum.

merhabalar arkadaşlar payoneerden tek seferlik 76 euroya yaklaşık para çekip bankama aktardım ileride bu tarz paralar çekmemde bir sakınca var mı acaba? düzenli satışım ve gelirim yok o yüzden bugüne kadar vergi ödemedim fakat ödemem gerekiyorsa ne yapmam lazım şahıs sirketi açıp gelir vergisi...
  13. expyw

Merhaba arkadaşlar bu aralar kafamı karıştıran bir problem var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben bundan 1 yıl önce İtemsatış ve GameSatış'da üyelik açmıştım mesela item satışda toplam 33 satışım var ve Total gelirim 3800 TL'ydi komisyonlardan bana gelen para 3600 falan yapıyor. 1 yıl içinde...
  14. expyw

Kadınların beklentisi nedir? Çoğu kadın neden hayırlı erkeklerle değil?

evrimsel olabilir o yüzden keko serseri tiplerin altına yatıyorlar
  15. expyw

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

eğer kalitesiz olanları alıp tüketirsen zararlı diye biliyorum kaliteli olanları almaya çalış ama pahalıya kaçabilir
  16. expyw

banka kartı önerisi istiyorum

enpara üzerinden payoneerden para çekebilir miyim hocam?
  17. expyw

banka kartı önerisi istiyorum

herkese merhaba arkadaşlar yeni reşit oldum sayılır o yüzden kendime banka kartı açmak istiyorum eft/havale ücreti olmayan senelik aidat ücreti kesmeyen banka var mı acaba? + telefonumda nfc özelliği yok kuryenin süreci nasıl işliyor bilgi verirseniz sevinirim.
  18. expyw

banka kartı alternatifleri

Herkese selamlar arkadaşlar ben 18 yaşıma gireli 1 2 oldu o yüzden kendime banka kartı açmak istiyorum(senelik aidat ücreti olmayan ve eft/havale ücretsiz olursa daha güzel olur) önceden Papara ve inial gibi kartlar kullanıyordum fakat bunlarda Swift kodu yok ve yurt dışından para alamıyor o...
  19. expyw

payoneer hakkında bilgi istiyorum.

merhaba arkadaşlar bir sitede 230 euroya yaklaşık bir param var bu parayı payoneer ile çekmek istiyorum yeni reşit olduğum için daha ibanım yok banka olarak hangisini açmamı önerirsiniz? ben enparayı düşünüyorum komisyonuda az sanırım payoneer enparayı destekliyor mu ve tl hesabı olarak mı...
Geri