Arama sonuçları: *

1. Morchies

Klavye önerisine ihtiyacım var

4.500tlye kadar bütçem var. şu zamana kadar Akko 5075B Plus Ajazz AK820 Pro ve Attack Shark X85 araştırdım ama x85'in keycapsleri diğer ikisine göre daha hoşuma gitti sizce hangisi alınabilir? veya sizin bu tarz creamy sesi olan klavye öneriniz var mıdır? kablosuz olursa daha iyi olur
  2. Morchies

Icloud depolama almıyor ?

canım benim anlatmak istediğim o değil. icloud whatsappı 5gb olarak yedeklediğini ve sakladığını iddia ediyor ama telefonda 10gb yer kaplıyor. hayır whatsappta da öyle 10 gblik bir şey yok uygulama içinde 130mb harcadigini söylüyor telefonum whatsapp yedeklemesini icloudda değil direkt telefonun...
  3. Morchies

Icloud depolama almıyor ?

Whatsapp messengeri kendisi depoladığını iddia ediyor ama saklama alanında 10 gb gözüküyor bunu nasıl düzeltebşlirim? eskiden gayet de kendisi saklıyordu telefonda değildi
  4. Morchies

Sesim ve konuşmam youtube kanalı için iyi mi

teşekkür ederim hocam 1751413518 sağolun hocam
  5. Morchies

Teşwklür ederim reis 1751407602 Teşwklür ederim reis 1751407621 Sağolasın hocam ;D 1751407953 İmkanım var ama dogru kursu bulamıyorum maalesef
  6. Morchies

Özellikle babam ses sanatçısı olabilirsin diyor
  7. Morchies

Eğitim videosunda yumrukladığı adam benim hocam.
  8. Morchies

Buraya bir ses kaydı atıyorum görüşlerinizi yazarsanız sevinirim teşekkür ederim
  9. Morchies

Nickname önerisine ihtiyacım var.

Tamamdır teşekkürler tekrardan
  10. Morchies

Sana teşekkür yok 1744845226 Ona biraz baktım fakat 2015 minecraft gibi çok klasik nickler çıkartıyor
  11. Morchies

Açacağım korku temalı podcast kanalında kullanabilmek için yabancı bir nick arıyorum, şimdiden fikirde bulunan, okuyan herkese teşekkürler
  12. Morchies

iphone klavyem donuyor ?

bende öyle olduğunu düşünüyorum 8 aydır bir problem olmayan telefonumda durduk yere klavyesinde kasmalar başladı
  13. Morchies

iphone klavyem donuyor ?

forumda bir arkadaş iphone 13 cihazında bir arkadaşın eşi de iphone 14 cihazında yaşadığını söylemiş yani eskilikle alakası yok bunu 6s kullanan arkadaşıma söyledim kendisinde bir problem olmadığını söyledi
  14. Morchies

iphone klavyem donuyor ?

Dostum ben cihazın eskiliği ile sorun olduğunu düşünmüyorum 8 ay önce aldım sıfır cihaz bütün uygulamalarda klavye akıcı çalışıyor fakat bir tek instagramda yorum yazarken oluşuyor yani cihaz içinde bir problem olsa instagrama özel olmaz bu donma sorunu
  15. Morchies

iphone klavyem donuyor ?

dediğinizi yaptım fakat hala sadece instagram reelsde kasma var yazılımsal bir problem olsa gerek
  16. Morchies

iphone klavyem donuyor ?

İphoneda o klavyeleri nasıl kullanacağımı bilmiyorum
  17. Morchies

iphone klavyem donuyor ?

Ve şu an yazdığım forumda safaride veya youtubeda aynı şey geçerli değil sadece reels yorumlarında bazen uygulamadan atıyor anlamıyorum
  18. Morchies

iphone klavyem donuyor ?

o kadar insan içinden tek benim instam öı bozuluyor
  19. Morchies

iphone klavyem donuyor ?

arkadaşlar merhaba iphone 7 32gb cihazım var 24 gb kullanıyorum 8gb boş bir alan var, pil ömrüm de %100 ona rağmen sadece instagramda yorum yazarken klavyem çok kasıyor bastığım harfler ekrana daha yavaş ve geç gidiyor ama dm mesajlarda bu sorun yok neyden kaynaklı olabilir
Geri