Arama sonuçları: *

1. Xephonys

Online Oyun Önerisi İstiyorum

Peki canım benim sen öyle diyorsan öyledir :D
  2. Xephonys

R7 9800x3d için anakart önerisi

Bende msi b650m gaming plus var 9800x3d alsam sıkıntı yaşar mıyım?
  3. Xephonys

Anlaşılan sadece anlamak istediğin gibi anlıyorsun konuyu. Yapılan açıklamanın sana bir fayda sağlayacağını sanmıyorum ama biraz fazla gerginsin sakinleşmeyi öğrenmen lazım. Güldürebildiysek ne mutlu 2026 olarak yorumlamadım konuyu zaman geçirmelik olarak söyledim :)
  4. Xephonys

Biraz fazla gerginsin saldırmanı gerektirecek bir şey göremedim. Oyun camiasına altın harflerle adını yazdıran oyunun senin onayına ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Kuyruk acın neyse onu söyle oyuna bok atmana gerek yok :D
  5. Xephonys

Bunu yazabiliyorsan hayatın tadını hiç alamamışsın adına üzüldüm. Umarım bir hayatın olur :D
  6. Xephonys

Absürt bir cevap olacak ama METİN2
  7. Xephonys

Gelmiş geçmiş en iyi Windows seçiyoruz.

Neredeyse hepsini kullanmış biri olarak windows 7 bir babadır bizim için. Biz bunla geldik bunla gideriz.
  8. Xephonys

40 bin tl ye yurt dışı iphone 17 alınır mı?

Hocam ortalama fiyatları zaten bu neden bu kadar şaşırdınız :D
  9. Xephonys

40 bin tl ye yurt dışı iphone 17 alınır mı?

Hocam tam olarak bende bu çelişkideyim mart nisan gibi alsak 16 ay aralıksız kullanabilme fırsatımız olacak 1769520090 Ama satarken sıkıntı yaşamamak için bence en kötü pro modelini almak gerek diye düşünüyorum
  10. Xephonys

🔥İndirim Boyner Jack&Jones %50 İndirim

Link atın hocam bakalım
  11. Xephonys

İşlemci değiştirsem çok fark görür müyüm

X3D İŞLEMCİLERE SÖZÜM YOKTA 9700X VEYA 7800X3D Mİ ARAMALIYIM SENCE
  12. Xephonys

İşlemci değiştirsem çok fark görür müyüm

Arkadaşlar hali hazırda r5 7500f işlemcisini kullanıyorum upgrade etmek için 9700x geçmeyi düşünüyorum. Sizce 9700x geçmeli miyim çok fark görür müyüm değer mi buna sadece oyun oynuyorum. Ekran kartımda 4070super.
  13. Xephonys

Öneri Rtx 5070 Aero mu yoksa Rtx 5070 Eagle mı?

Ben aero serisini kullanıyorum ve soğutma olarak sorarsan en ağır testlerde bile 65 dereceyi geçmedi (hatay da yaşıyorum ve yazın test etmiştim)
  14. Xephonys

İŞLEMCİM ISINIYOR termal macun önerisi

Hocam arkadaşta r7700 var onda çok performans göstermedi o yüzden mx6 dan çekiniyorum biraz. 1755066028 Hatayda yaşıyorum gereğinden sıcak bir memleket o yüzden performansı benim için fazlasıyla önemli
  15. Xephonys

İŞLEMCİM ISINIYOR termal macun önerisi

Doğal olarak 1 senedir termal macun yenilemedim ama ne alacağıma karar da veremedim fiyat çok önemli değil yeter ki işlemcimi iyi soğutsun. İşlemcim r5 7500f Sıvı soğutucum deepcool LS520 SE 240mm
  16. Xephonys

Mustang Mach-E Araç iyi mi

Premium bayilerde mevcuttur onu bulmak lazım biraz aşdasşld
  17. Xephonys

Ford bayimiz varrr :D 1752356051 Bazen bayiler arası güzel fırsatlar tanınıyorr ben 0 ı 2.300.000 e almıştım mesela
  18. Xephonys

Problem değer kaybı değil hocam problem piyasasının olmaması. Çok fazla üretilip satılan bir model değil maalesef o yüzden dikkatli olmanızı istiyorum. Yoksa araç 10 numara kullandım ve bizde var lakdaşlsdasldş
  19. Xephonys

Menzil önemli değilse araç kaliteli kıyak araç ama satarken problem yaşayabilirsin gibi geliyor haberin olsun
  20. Xephonys

Kesinlikle önermiyorum menzili çok düşük iyi gidiyor güzel duruyor ama menzil yok denecek kadar az mq değmez 1752273025 Orada 400 demesine aldanma sakın
Geri