Arama sonuçları: *

• Users: Reine
  • Order by date
  1. R

5000-6000 Civarı Laptop

Sizede :)
  2. R

Yardım Turknet Kullananlar Bilgi Verebilir mi ?

Evet öyle ama arayıp bilgi alman ve bir işlem yapılabilecekse yaptırman telefonda daha iyi oluyor. Beklemek zorunda kalmıyorsun teknik ekibi.
  3. R

Yardım Turknet Kullananlar Bilgi Verebilir mi ?

Aynen öyle. Bazen kullanırken sıkıntı olunca da çıkmıyor kimse telefona bir de öyle bir sorun var.
  4. R

5000-6000 Civarı Laptop

Aldığı fpsi pek beğenmedim açıkçası, 200 fps civarı bir şey istiyorum ben, beklemek çok mantıklı değil gibi aslında evet ama en azından fiyat artsada istediğimi alacağımın garantisi var diyelim o yüzden beklemek mantıklı geldi banada. Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)
  5. R

5000-6000 Civarı Laptop

Bu kadar diyorsanız vardır bir bildiğiniz ben pek anlamıyorum bu işlerden, tek bildiğim intel almamam gerektiği :) Okul sıkıntısı olmasa çok iyi masaüstü toplayabilirim aslında 3500x 3600x ile ama maalesef olmuyor laptopun kısıtlı şartlarına kalıyoruz.. Bekleyelim bakalım 4. nesili. Teşekkür...
  6. R

5000-6000 Civarı Laptop

1 buçuk ay kadar bekleyebilirim, malum üniversite sınavı. Sınava gireceğim bende, sınavdan sonra düşünebilirim.
  7. R

5000-6000 Civarı Laptop

Bu bilgisayar benim oyun oynamama izin verecek mi peki? Özellikle csgo oynuyorum, yüksek fps istiyorum orada zaten düşük ayar oynuyorum. Yani aslında gaming laptop gibi olursa daha iyi olabilir diye düşündüm, bunu yazmalıydım benim hatam. Yine de çok teşekkür ederim
  8. R

5000-6000 Civarı Laptop

5-6K civarında, yazılım eğitimi için yeterli bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum :)
  9. R

5000-6000 TL Arası öneri

Teşekkür ederim ama maalesef masaüstü toplamayacağım artık, öyle gerekti diyelim kusura bakmayın :/ bu fiyat aralığında laptop lazım artık bana
  10. R

5000-6000 TL Arası öneri

Teşekkür ederim :)
  11. R

5000-6000 TL Arası öneri

Merhaba yazılım eğitimlerime başlayacağım için bilgisayara ihtiyacım var, 5000-6000 tl bütçeye sahibim. Monitör dahil olursa sevinirim, teşekkürler :)
Geri