Arama sonuçları: *

1. R

Bu sistem bu kasaya sığar mı sipariş verdim :(

Rahatlıkla sığmıştır hocam
  2. R

oyuncu koltuğu önerisi

10k gibi bir bütçem var. Uzun ömürlü malzemesi kaliteli 180 derece yatan günde 7-8 saat masa başında oyun oynadığım için ağrı yapmayacak bir koltuk arıyorum. Önerilerinizi atar mısınız?
  3. R

Msi A520m PRO İÇİN m2 ssd önerisi

İyi Günler Arkadaşlar Bu Anakarta Göre En İyi ssd hangisidir bütçem 3 bin tl
  4. R

ESKİ KASAYI YENİ KASAYA TAŞIMA

Çok pahalı fiyat çekiyorlar arıza belirleme 350 tl
  5. R

ESKİ KASAYI YENİ KASAYA TAŞIMA

ARKADAŞLAR YENİ BİR KASA VE ANAKART ALDIM ESKİ SİSTEMİMDEKİ PARÇALARI YENİYE TAKMAK İSTİYORUM DIŞARIDA BİLGİSAYARCIYA SORDUĞUMDA 850 TL GİBİ BİR FİYAT ÇEKTİLER 750-1000 ARASI FİYAT ÇEKİYORLAR SİZCE KENDİM VİDEO İZLEYİP TAKABİLİRMİYİM
  6. R

Ekip İçin Yeni arkadaşlar arıyoruz

Merhaba, iyi günler. Discord kullanan, mikrofonu olan, bilgisayarı olan arkadaş arıyorum. 7-8 kişilik ekibim var, yeni kişiler görmek istiyoruz. Sıklık ile oyun oynamaktayız. Valorant harici çoğu oyunu oynuyoruz. cs2 gta ets Şartlar; mikrofon olacak, Discord olmalı, bilgisayar olmalı, yaş sınırı...
  7. R

Ekibim İçin Nick arıyorum

Merhaba, iyi günler. Cs2 Ekibim Var Ve pubgde klanımız var güzel bir KLAN İSMİ EKİP İSMİ ARIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  8. R

Ekip Arkadaşı Arıyoruz

DC: regnarhere eklekral
  9. R

Ekip Arkadaşı Arıyoruz

17
  10. R

Ekip Arkadaşı Arıyoruz

Genellikle CS2 VALORANT PUBG MOBİLE Oynadığımız sunucumuza yeni ekip arkadaşları arıyoruz. Güzel bir mikrofonu olsa iyi olur. Maddi durum önemli değil. Aktif oldukça akşamları ekip halinde saygılı bir ortamda takılacağız. Valorant, CS gibi rekabetçi oyunları açabilecek bir sistemi olursa iyi...
  11. R

Oyun Oynayıp Kafa Dağıtmak İçin Ekip Arkadaşları Arıyoruz

regnarhere 1725386156 kral hiçbirşeyi seçmedim oto geldi 1725386280 yanlış seçim sory
  12. R

Oyun Oynayıp Kafa Dağıtmak İçin Ekip Arkadaşları Arıyoruz

Genellikle CS2 VALORANT PUBG MOBİLE Oynadığımız sunucumuza yeni ekip arkadaşları arıyoruz. Güzel bir mikrofonu olsa iyi olur. Maddi durum önemli değil. Aktif oldukça akşamları ekip halinde saygılı bir ortamda takılacağız. Valorant, CS gibi rekabetçi oyunları açabilecek bir sistemi olursa iyi...
  13. R

Bu kasanin üst kısmına 360mm

Frisby CX-500 750W 80+ Bronze 4xARGB FAN Mid Tower Siyah Mesh Gaming (Oyuncu) Kasa Bu kasanin üst kısmına 360mm sıvı soğutma sığar mı ve psu goturmu 2-3 sene bütçem 5 bin hem üst kısma sıvı soğutma hemde. 750 w psu lu bir kasa aramaktayim
  14. R

Merhaba acil yardım hepsiburada

Arkadaşlar hepsi buradadan aoc g4x monitör sipariş verdim fakat doğru adresi ve 3 taksit seçeneğini seçmeme rağmen başka adrese ve peşin fiyatına ödeme çekti müşteri hizmetleri kargoda iptal yapabilirsiniz dedi yapabilirmiyim? Çünkü diğer ev kiraydi ve başka sehirdeydi gitme ihtimalim yok
  15. R

TUF Gaming VG24VQ1B monitör nasıl?

Peki idare eder mi?
  16. R

TUF Gaming VG24VQ1B monitör nasıl?

Arkadaşlar acil TUF Gaming VG24VQ1B 23.8″ 1ms 165Hz Curved FreeSync VA Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör Bu monitör alicam Alınır mı? bütçem bu
  17. R

Sizce i5 14400f mi ryzen 7 5700xmi

Arkadaşlar İşlemci değiştireceğim i5 14400 f mi yoksa ryzen 5 5700x mi 1723804317
Geri