Arama sonuçları: *

1. Y

ESKİ SSD Mİ DEĞİŞTİRMEME GEREK VARMI

Deneyeceğim fakat hangi değerlerin altındaysa performansı düşük demektir? 1723736024 Bakıp cevap vereceğim.
  2. Y

Technopat çöktü (sanırım)

(sanırı çöktü (sanırım (sanırım derken ekstra parantez açıyorum ( çaktırma (sanırım) ) ) ) )
  3. Y

Yardım İnternet İndirme Yaparken Sürekli kopuyor.

İnternet sağlayıcının destek hattından arayıp sorabilirsin eğer kimse bir şey yazmassa.
  4. Y

youtube premium çözünürlük saçmalığı

Bende premium kullanıyorum. Maalesef bende de böyle, aslında ayarlardan manuel olarak kaç p izlememiz gerektiğini seçmemiz daha mantıklı olurdu. Yapacak bir şey yok.
  5. Y

Bunu almayı düşünüyorum var mı tavsiyesi olan

Eğer bilmediğin veya orjinal olduğundan emin olmadığın bir siteyse, parçaları ayrı ayrı isteyip orjinal olduğunu kontrol edebilirsin. Tabi sonradan kendin toplamayacaksan ekstra ücret çıkartır haberin olsun. Şimdiden hayırlı olsun.
  6. Y

Samsung S23 vs iPhone 13 ?

Performans olarak S23 ü tercih edebilirsin (benim fikrim). Eğer bir apple ekosistemin varsa mesela (Apple tv, AirPods, Apple watch, iPad vb.). Apple bir telefon almak, sana daha kolaylık sağlayacaktır. Bu arada iki telefonun arasındaki farkları öğrenmek istersen aşağıdaki linkten farklarına...
  7. Y

Amazon Yurtdışı alışverişinde sorun çıkartırmı?

Gümrük olayı için bir şey diyemem fakat gönderi konusunda bir sıkıntı olmaz amazon kendisi gönderiyor.
  8. Y

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Ben kablolu kullanmanı tavsiye ederim eğer rahatsız olmuyorsan. Benim 2 tane kablosuz mousemde tıklama sorunu oldu. Bazen bastığımda olmuyordu ama genel bir sorun mu bilmiyorum. Muhtemelen değildir ama kablolu mouse kesinlikle tercihimdir. Şimdiden hayırlı olsun.
  9. Y

ESKİ SSD Mİ DEĞİŞTİRMEME GEREK VARMI

Merhaba dostlar. Yaklaşık 6-7 sene önce bir ssd satın almıştım. Yeni bir ssd satın alsam bilgisayarımın performansı yükselir mi? Eski ssd ile Yeni ssd arasında herhangi bir fark varmıdır?
Geri