Arama sonuçları: *

1. T

SONUNDA HAYALİMDEKİ SİSTEME ULAŞIYORUM DOSTLAR

dostum sen gerçekten bu forum kültüründe en iyi yerleri hak eden birisin. söylediklerin çok doğru seni gerçekten tebrik ediyorum benimle iletişime geçer misin
  2. T

bu sitenin güvenilirliği nedir? açık bir ofisi var mıdır acaba?
  3. T

açık konuşmak gerekirse ne'den bahsettiğini bile bilmiyorum yardımcı olmanız açısından bu konuyu açtım fakat insanların bu şekilde yaklaşmasını anlamlandıramıyorum
  4. T

sen bu konularda iyi birisin bütçe sınırı olmadan bana bu seviyelerde bir sistem toplar mısın. elimde gaming aksesuarlar var ve rtx2080 ti kargo sürecinde
  5. T

twitch adım : translucent benzeri bir şey olacak teşekkürler dostum
  6. T

kanka senın altında yazan o bilgisayarı ben sadece obs ve chat okumak için ediniyorum sırf bu fark yüzünden mi benim yalan söylediğimi idda ediyorsun :(
  7. T

Evet dostum haklısın konunun fake olmadığını sana ispatlamaya çalışırdım da değmez 1588206386 aynen moruk bütçe problemim olmadığı için listedeki gözüme en güzel gelen anakartı tercih ettim detaylarına inip düzelteceğim 1588206411 niçin dalga geçeyim ?
  8. T

Evet arkadaşlar 2-3 haftadır parçaları ediniyorum hala birkaç eksik var sizinle de paylaşmak istedim, görüşlerinizi almak değerlendirmek istedim. İŞLEMCİ : https://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i9-9900k-soket-1151-9-nesil-3-6ghz-16mb-onbellek-14nm-islemci.html ANAKART...
Top Bottom