Arama sonuçları: *

1. D

1.350.000 bütçe ile araç almayı düşünüyorum

düşünüyorum hocam hatchback hali çok hoşuma gidiyor 1725581102 ezbere konuşmuyorum hocam 2018 model giulietta sahibiydim
  2. D

2. el pazarı ve yedek parça sıkıntısı hala devam ediyor yoksa alfa gerçekten çok güzel bir marka
  3. D

1.2 puretech gibi bir bela varken düşünülür mü bilemedim
  4. D

onu bende anlamadım dediğiniz gibi fabrika çıkışları 129 beygir neden 182 yazıldı bilmiyorum
  5. D

sizdeki versiyon lpg li ise onlar 129 beygir
  6. D

hocam istanbuldayım sizdeki 182 beygir versiyonsa görüşebiliriz
  7. D

hocam çok teşekkür ederim hayırlısıyla bakıyorum
  8. D

onu da arkada oturan düşünsün hocam ama denediğim ve duyduğum kadarıyla o beygir ve tork değerlerine ve cvt ye rağmen ciddi yakıt yakmadığı
  9. D

yalıtımı sorun değil hocam o işi yapan tanıdığım var yalıtım yaptırırım dediğin yakıt işi çok sevindirdi beni aklıma takılan tek şey acaba çok mu yakardı oluyordu teşekkür ediyorum
  10. D

teşekkür ederim kral bir kaç cevaba eklemiştim görmemişsin herhalde wag grubu düşünmüyorum diye ama diğer tavsiyelerini değerlendireceğim
  11. D

hocam a3 düşünüyordum fakat dsg sorunları yüzünden biraz uzak kaldım ama kısa bir süre önce dsg yazılımı ile ilgili bir şey gördüm araştırıyorum eğer gerçekten işe yarıyorsa a3 alıp dsg yazılımı yaptırabilirim olmadı honda veya corolla hatchback olabilir teşekkür ederim 1725571080 hocam...
  12. D

hocam bütçem 100 milyon da olsa bmw almam biraz nazlı bir arkadaş kendileri
  13. D

işte zevkler ve renkler bana da fe1 in önü olsun arkası fk7 of of sıkıntılı gibi arabada yatar kalkarım
  14. D

fk 7 için mi dedin ön tasarımı yoksa fe1 için mi bence ikiside çok güzel fk7 biraz daha sportif duruyor ama iç tasarım olarak fe1 gerçekten çok güzel
  15. D

o fiyatlara maalesef tonale yok
  16. D

kral dsg sorunları abartılmıyor dsg harika bir şanzıman ama bizim ülkemiz için değil özellikle büyük şehirlerde araba 5 kmh hıza kadar 1.vitese atmıyor kendini iş çıkışı trafiğinde bir süre kullandıktan sonra bela olma riski fazla o yüzden cvt veya tork konvertörlü araçlara baktım onda da...
  17. D

evet kral kullandım sadece marka algısı yüzünden abartılan marka ve modeller aynı fiyatlara çok daha iyi araçlar yani özellikle istanbulda dq200 gibi bir şanzımanla olmaz gerçi dsg yazılımı varmış sonuçları nasıl bilmiyorum eğer olumluysa wag grubundan audi düşünülebilir
  18. D

kral wag grubu almam özellikle passat asla
  19. D

cvt ile insanların ne alıp veremediği var anlamış değilim 3 gündür deneme amaçlı 1.8 hybrid corolla kullanıyorum abartıldığı kadar kötü bir şanzıman değil
  20. D

tasarımı hoşuma gitmiyor ek olarak hala kuru çift kavrama gibi berbat bir şanzımanla araç gönderiyorlar türkiyeye bazı modeller hariç o modellere de bütçem yetmiyor
Geri