Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ PS 5 DualSense PC'de çalışır mı?

O en kolay iş hocam 7 dolar en pahalısı çok önemli değil yani 1732550280 anladım teşekkür ederim
  2. E

Teşekkür ederim oyunların hepsi orijinal aldığım zaman deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım hepinize teşekkürler 1732548648 İçim rahatladı valla hocam teşekkürler ☺️
  3. E

Ya hocam bu kadar takılıyorum çünkü herkes bişey diyor kullanıcıların çoğu al hiç durma diyor bi kısmı alma kesinlikle diyor ne yapacağımı şaşırdım ve dualsensex uygulaması üzerinden açılan oyunlarda sanırım xbox tuşları çıkıyormuş bu da kafamı karıştırdı açıkçası alışık olmadığım için almadığım...
  4. E

Hocam dualsensexte herhangi bir problem oluyor mu? hiç sorun yaşadınız mı ?titreşim hissiyatını falan iyi verdi mi? Bir de ek olarak steam oyunlarında otomatik ayarlanıyor sanırım steam dışı oyunları da steam kütüphanesine ekleyince problem olmuyor diye duydum doğru mudur?
  5. E

Ek olarak @EsdeathSama hocamın bilgisi baya var sanırım kendisi hem xbox hem dualsense kullanmış sonuç itibariyle en iyi yorum deneyimleyenindir söylemek istediği bişey varsa bilmeyen arkadaşlara da yardımcı olmuş olur 1732545834 Doğrudur aşırı detaylı bilmediğimi söylemiştim ileride ps alma...
  6. E

Benim için en önemli husus premium kalite ileride ps alma ihtimalim de var oynadığım oyunların çoğunda dualsense uyumlu diye biliyorum o yüzden kararım dualsense olacak evet belki aşırı pahalı ama ben marka takıntısı olan premium hissiyatı seven biriyim f/p olarak daha iyi olanlar olabilir illa...
  7. E

Teşekkürler değerlendireceğim ama şuan için alanların kesinlikle dualsense al dediği için düşüncem bu elinize sağlık teşekkür ederim
  8. E

Önerirseniz incelerim belki kararım değişir
  9. E

İleride bi ihtimal de olsa ps5 alabilirim o yüzden düşündüm teşekkürler
  10. E

teşekkürler hocam
  11. E

Kral zaten oynayacağım oyunlar god of war detroit last of us marvels spiderman gibi hikayeli oyunlar onlarda da sorun olmaz umarım. xbox kontrolcüsünü hiç bilmiyorum inşallah öyle bir tuş görseli çıkmaz 😃
  12. E

Öncelikle herkese selam dostlar. PS5 DualSense kolu almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak Steam, Epic, Ubisoft, EA'de tam fonksiyonlu çalışıyor mu? PlayStation accessories diye bir şey çıkmış sanırım onunla beraber sorunsuz oynayabilir miyim? Herhangi bir ayar yapmam lazım mı? Titreşim vs...
  13. E

İNTERNET SAĞLAYICI ÖNERİSİ

Hepsini okudum ellerine sağlık teşekkür ederim. Peki sence Şu an Kablonet kullanıyorum 100 Mbps paketini kullanıyorum Speedtest yaptığımda da 96-97 civarı bir download var Kablonet'in başka tarifelerine mi bakayım değiştireyim mi 4-5 yıldır kullanıyorum Kablonet'i son zamanlarda şikayet olmaya...
  14. E

İNTERNET SAĞLAYICI ÖNERİSİ

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Evimde güncel olarak Kablonet kullanıyorum ancak son zamanlarda hele ki akşamları internet hızında inanılmaz bir düşüş var ping çıkıyor YouTube üzerinden video izlerken donuyor aynı zamanda interneti çok da kullanıyoruz ben oyun oynarken babam TV'den...
  15. E

Marvels Spider-Man Remastered Türkçe yama

aşırı anlamıyorum bu konudan anlayamadım demek istediğini
  16. E

anladım ben buldum bi tane ama uygulama bu epic gamesde çalışıyor avast kullanıyorum virüs programı olarak bi sorun olmadı https://s6.dosya.tc/server21/3oz9m2/Marvel_Spiderman_Remastered_Turkce_Yama_V2.exe.html 1727122078...
  17. E

linki bulamadım
  18. E

güncel değil kurulum yapınca çalışmıyor
  19. E

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Epic Games üzerinden Marvel's Spider-Man aldım. Türkçe yama kurdum ancak her defasında Türkçe yama siliniyor sanırım virüs programımla alakalı önerebileceğiniz bir Türkçe yama var mı acaba?
Geri