Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Bios güncellemesi sonrası siyah ekran

Ekran geliyo biosta geliyo guncelleme tamamlandımı tamamlanmadımı onun hakkinda bilgi için yazmiştim
  2. K

Çözüldü✓ Bios güncellemesi sonrası siyah ekran

Anakartım asus prime b450 plas guncelleme yaptim bittikten sonra resetle deddi reset sonrası siyah ekran sonra kasadan aç kapa yaptım birdaha biosa girdim olmadi diyerekten birdaha yaptim ve gene siyah ekran bios aciliyo ekran geliyo guncelleme olmuşmudur yaşayan varmı
  3. K

Çözüldü✓ AliExpress den aula f75 alınır mı?

Bilgi için teşekkür ederim o zaman temuya stok gelene kadar beklemeye devam
  4. K

900 1000tlye almak varken benden pahalıya aliyim
  5. K

Beyler temuda stok bittiği için burdan almayı düşünüyorum satıçı yorumlara cevap vermemiş herkes dolandırıcı diyor fakat alanda fazla alan gören duyan varmı 1000tl çöp olmasın AliExpress'te az önce şunu buldum: 1.930,06TL | AULA F75 2.4G kablosuz/Bluetooth/kablolu oyun mekanik klavye RGB...
  6. K

Çözüldü✓ Bios güncellemesi yaptım ekran gelmiyo

Biosu güncelledim bar dolduktan sonra yeniden başlar secenegi geldi tıkliyamadan gitti 10dk bekledikten sonra normal kasa tuşundan kapadım açtım y tuşuna bastım sonrasında sol üst tarafta beyaz bi çizgi yanıp sönüyor napmam lazim
  7. K

Çözüldü✓ bios güncelleme yapmak istiyorum

tamamdır iyi forumlar
  8. K

Çözüldü✓ bios güncelleme yapmak istiyorum

bios güncellicem hangi dosyayı flaşa atmam gerekiyor
  9. K

pc 1000mbps destekliyo ama 100 gösteriyor

şuan yanımda flaş bellek yok bulabilirsem günceliyim artık olmazsada yapıcak bir şey yok ya garantiye gider yada kullanırım bu şekilde
  10. K

gece gece vakit ayırdıgınız icin teşekkür ederim iyi geceler iyi forumlar
  11. K

birde bios guncellerken elektirik felan giderse bunun yedekte bir şeyi oluyomus çöp olmaması icin ekstra bios galiba tam bilmiyorum adını anakartımda ondan varmı nerden bakabilirim varsa
  12. K

indirmem icin link atabilme şansınız varmı pek anlamıyorum biostan felan anakart asus prime b450 plus
  13. K

ayarlardan baktıgımdada 100 gösteriyo sdc devre dısı bırak geri etkinleştir dedigimde anlık 1000 oluyo geri100 e düşüyo
  14. K

Hâlâ aynı 85 90 yanlıs olmasin diye hem fast hemde speedtest den yapıyorum aynı
  15. K

dediginizi yaptım guncelledi yeniden baslattım hayla 90ı gecmiyor
  16. K

boyle şeyler cıkıyo en üstekine sag tık yaptıgımdada yazılımı sil felan demiyor
  17. K

dediginiz şeyi tam anlamadım nasıl kaldırıcam ağ yönetisine bastıktan sonra sürücüyü nasıl kaldırcam 1723766652
  18. K

denedim 100 gene
  19. K

onarmı diyim degiştirmi
  20. K

cat 8 ama soket neyin soketi anakartınmı modeminmi kablonun pinlerimi anlamadım
Geri