Arama sonuçları: *

1. ICEFLASH

Gamepad mı almalıyım klavye mi?

tamamdır hocam tesekurler klavyeyı o zaman daha sonra600 tl lık bıse alayım sızce 600 tl lık falan klvye ıdare edermı benı profosyenel olarak oyun oynamıyorm...
  2. ICEFLASH

ıstıyosanız ama klavyede de kulanabılırım ıste o yuzden karar vermedım
  3. ICEFLASH

kampanya bırlestırek 1766876964 yoksa zaten 2500 bı kola vermem ben
  4. ICEFLASH

hocam wraıth esport tan klavye onerebılırmısınızbana 2 k bandında bır onu da ınceleyım 1766876717 1500 fln a gelıyor o zaman
  5. ICEFLASH

yuılbasından once ındırmler bıtmeden
  6. ICEFLASH

peki tıtresım haında bılgın vrmı tetıklerde varmı ve normal tıtresım mı nasıl 1766876205 ve sence gamapad mı alayım klavem cöp gibi https://www.trendyol.com/everest/kb-24-siyah-rainbow-q-membrane-oyuncu-klavyesi-p-921295221?boutiqueId=61&merchantId=1138419
  7. ICEFLASH

hocam hzlı yazdımda kusura bakmayın oncelıkle tesekurler sey dıcem ben gamapad den memnun kalmasam satılırmı 2. el de acaba birde siz gamapadi sürekli kulanıyormusunuz ben pek fifa tarzı oyunlar oynamam da alışınca süreklı gamapad lemı oynarım birde hocam bu modelın tıtresımı nasıldır ve...
  8. ICEFLASH

Arkadaşlar şu an kararsız kaldım wraithesports da kampanya bırlestrerek bayağı ucuza urün alabılıomusuz bende kacırmadan almak ıstıyorum daha once hiç gamepad almadım tecrübemde yok genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum ama nisan alma olarak coğu kişi gamepad i kotuluyor yani gene cogu oyunda...
  9. ICEFLASH

Rx580 8 GB kaça gider

hocam adadakı sıstemle darogaz kralı olur
  10. ICEFLASH

Rx580 8 GB kaça gider

uygyn fıyata verırsen alabılırım ınsta fln varsa yazsana
  11. ICEFLASH

Android Eski tableti android tv box nasıl yapılır

arkadaslar elımde eskı tablet var hereyı calısıo suanda androıd tv box ıstıyorum ama malesef maddı acıdan param yok oyuzden bunu tv box yapmak ıstıyorum nasıl yapbılırım ınternete pc yı yapanlar var ama atablet yapanlar genelde hdmı tak kulan dıo ama yavas oldu ıcın zevk vermez ben dırekt...
  12. ICEFLASH

Arçelik 7 serisi 55" 4K UHD Google TV alınır mı?

tam olarak modelın adı edır hocam
  13. ICEFLASH

Bilmiyorum 22.5 a var trendyolda birde hafiza 8 gb ymis
  14. ICEFLASH

hocam soylekı bende normalde arcelık tv almam ama kampanya var normalde suan tv almıycazda ucuza geldı ıcın almayı dusunuyoruz bu ıyımıdır bılıgınız varmı
  15. ICEFLASH

Arkadaşlar biz taşınacağız o yüzden ev eşyaları alıyoruz arcelıktende alısverıs yapınca dedılerkı bu TV 16 k ya geliyor buradan bellı bır ucretı gecen alısverıs yaptınız ıcın dendı bizde TV'yi sonraya bırıkıcaktık boyle dedıklerı ıcın buyuk ıhtımale alacağız sızce ıyımı alırsak pişman olur muyuz...
  16. ICEFLASH

VXE R1 vs ATK A9 hangisi alınmalı

Arkadaşlar kararsız kaldım sizce hangisini alamaliyım VXE R1 derseniz SE+ la ne farklari var 300 TL'ye deger mi butcemi biraz aşıyor da.
  17. ICEFLASH

300 tl ye mouse onerısı

hocam ne kada zamandır szde ve bır bozulma falan varmı
  18. ICEFLASH

300 tl ye mouse onerısı

arkadaslar merhaba ben normalde r1 alıcaktım ama ben her hangı bır rekabetcı oyun oynamıyorum yanı ortalama bır mous ısımı gorur sımdıkı mouse herherı kırık zor calısıo ben ucuza mouse arıyorum bıldınız bı kampanya varmı kampanyayla daha ıyı bır mouse varsa alırımbırde cok once atılmıs forumda...
  19. ICEFLASH

Spiderman 2 OTOmatıkag bırakma ozelıgı nasıl kapanır

spiderman 2 otomatık ag bırakma ozelıgı nasıl kapanır bır turlu bulamadım oyuda yama var turkcesı nedır soylermısısnız
  20. ICEFLASH

Oyunlardan aldım ekran goruntulerı

once bı kısmını at sonra dıger kısmı
Geri