Arama sonuçları: *

1. P

işlemcide yamuk pin var mı

Işlemcide yamuk pin var mı?
  2. P

Kasa 1 saniye çalışıp duruyor

650w kasa 1725724567 yardim lutfen
  3. P

Kasa 1 saniye çalışıp duruyor

kasayı yanlıslıkla hafif sekilde ayagımla kaydırdım pc kapandı bastıgımda 1 sn aciliyor sonra kapaniyor kabloyu soktum guc tuclsuna bastim sonra taktim yine ayni 1 saniye donup duruyor nasil duzeltebilirim
  4. P

RAMPAGE OCTAGON C60 nasıl takabilirim

boş boş konuşmayın biliyorsanız yazın bilmiyorsanız da boş meşgul etmeyin ben fan hakkında yorum istemedim
  5. P

Legend Online tarzı oyun önerisi

Legend Online tarzı oyun önerisi var mı
  6. P

PC için bluetooth adaptör

Masaüstü bilgisayarım için bluetooth kulaklık kullanmak istiyorum. Kulaklığımın markası Samsung Galaxy Buds 2 bunun için hangi bluetooth adaptörünü kullanabilirim kaliteli ve uzun ömürlü bir şey olursa sevinirim bütçem 250-300 eğer gerçekten parasına değer kaliteli birşeyse bütçemi arttırabilirim
  7. P

RAMPAGE OCTAGON C60 nasıl takabilirim

işlemcim amd ryzen 5 5600 anakart asus prime a520m-k kasa POWER BOOST X58RGB takacağım fan = rampage octagon c60 daha önce hiç fan takmadım nasıl takabilirim videosu vb var mıdır 1725113957 up
  8. P

Ekran kartı klipsi kırıldı

Merhaba ekran kartını takarken yanlışlıkla klipsi kırdım. Sonra da arkadaki kablo girişlerinin olduğu yerden vidayla sabitledim. daha sağlam olması için başka neler yapabilirim ya da bu yeterli mi?
  9. P

Bu sisteme hangi soğutucu gider

başka öneri var mı
  10. P

Bu sisteme hangi soğutucu gider

https://www.itopya.com/afk-md-iv-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6600-dual-v2-8gb-16gb-ddr4-512gb-nvme-m2-ssd-am_h26603 Bu sistemde takılı olarak soğutucu geliyor mu acaba ben göremedim de. Geliyorsa bile bu sisteme yeter mi? Onun dışında bu sistem için önereceğiniz f/p performans soğutucular...
Geri