Arama sonuçları: *

1. M

Bu Laptop 9kya alınır mı?

alınır ama oyun için alıyorsan işlemcisi iyi değil çünkü sonunda "U" var buda bu işlemcinin iş için olduğunu gösterir
  2. M

Monster notebook t7 20.8

Abe monster pişmanlıktır yani ben de de vardı nefret ediyodum sonunda yarı fiyatına sattım
  3. M

iki hazır sistem arasından hangisi almak daha mantıklı

kesinlikle ikinci sistem hem ramların ddr5 olması hem de işlemcinin daha iyi olması ve ayrıca ikinci sistem daha ucuz
  4. M

laptopta driver yükleme

Ben yeni laptop alacamda driver yüklemezsem ne olur ve yükledikten sonra ne yapmalıyım
  5. M

47k'yı geçmeden laptop önerisi.

ramları düşük bu bütçeye göre düşük olabilir ama sonuçta ihtiyacın olduğunda onları arttıra bilirsin ama cpu gpu yu arttıramazsın bü yüzden en iyi ikisini seçtim https://www.epey.com/laptop/msi-katana-15-b13vgk-1874xtr.html#fiyatlar
  6. M

Hp Victus 16-R1058NT mi Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP030

bunu bende biliyorum ama adam 2016 model almıyorki adam gidiyo paşa paşa 2021-22-23 model alacak
  7. M

bi yazarken içine göçen veya kalitesiz hissettiren bi laptop kullanmak var bide kalitenin anasını hissetmek var içindekine gelince soğutma çok iyi dedim bu daha düşük sistemle daha çok performans almanı sağlar sistem ömrünü uzatır hemde sistem kötüde değil bunları hesaba kat istersen
  8. M

kesinlikle tuf gerek askeri sertifikaya sahip kalitesi gerek soğutma sistemi kalite tuf al yani
  9. M

Vatandan aldığım sistemi iade etmeli miyim?

hocam bence iade et (sistem çok ısınmaz ) çünkü diğer sitelerden daha ucuza toplarsın
  10. M

Yardım 50 K Bütçe İçin En İyi Laptop Önerisi

Alsana efsane bir laptop ama ekstra ödersen bi 10k daha daha efsane bir bilgisayar alırsın veya aynı bütçeyle masaüstü dizersen...
  11. M

bu bilgisayarı almamak için bana 3 neden söyleyin

ekran kartı hafızası çok düşük
  12. M

aternos no data fixer hatası

https://mclo.gs/rpqTshC bu hatayı nasıl düzeltirim
  13. M

ASUS ROG STRİX G16 MI ACER PREDATOR HELIOS NEO 16 MI?

yani aralarında okdr fark yok ben daha ucuz olanı yani asus u tercih ederdim
  14. M

bu bilgisayarı almamak için bana 3 neden söyleyin

birincisi i7 işlemcilerin 13. ve 14. nesillerinde sorunlar çıkabiliyor illa sonun k ilebitmesi gerekmiyor ikincisi bu fiyat biraz pahalı çünkü biliyorsun ekran kartının 100w üstünde olması performansı değiştirmez son olarak ram ları bu sisteme göre az kalıyor yani rtx 4070 var ama 16gb ram...
Geri