Arama sonuçları: *

1. Y

Laptop Önerisi Olan Varmı ?

Evet uygun, Çok Teşekkürler istediğim gibi bulmuşsunuz hemen en yakın zamanda sipariş vereceğim
  2. Y

Yaklaşık Olarak 3500-4300 arası bütçem var şimdiden önerilerin için teşekkürler.
  3. Y

Yeni bir laptop alacağım genel olarak hobi,ofis ve film izleme için kullanacağım bütçe pek yok düşük bütçeli bir laptop önerebilir misiniz
  4. Y

Hangi ekran kartını alayım

Rx5700xt 7nm ve daha güçlü bir kart fakat oyunlarda vs Nvidia Optimizasyon stabilizasyondur Mükemmel
  5. Y

Hangi ekran kartını alayım

Kesinlikle rx5700xt
  6. Y

0 veya 2.el 200-400 TL Arası ssd Önerisi

Teşekkürler dostum peki Kingston furyx Hyperx SSD vardı oda iyi midir?
  7. Y

0 veya 2.el 200-400 TL Arası ssd Önerisi

Arkadaş şuanda Toshiba Ocz tr200 480 GB SSD bulunmakta ama Kronik sorunlu olsugu için Droplar oluyor Nadirde olsa Sizce Hangi SSD yi almalıyım Marka model fark etmez Depolama alanı fark etmez ama Ne kadar yüksek olursa o kadar iyi şimdiden teşekkürler
  8. Y

4500Tl Sistem Önerisi

Önce Herşeyi Yap Para Artarsa Ryzen 3600xt al Derim Yanında valhalla Geliyor ayrıca İyi ve güncel bir işlemci
  9. Y

Yüksek Bütçeli Sistemde Drop Oluyor

Tamam Teşekkürler Herkeze Bilgilendirdiğiniz İçin
  10. Y

Önce biosu sonra driverleri ve win10 u yukledim 1594451941 Hmm Peki HDD alirsam Daha mi iyi olur şu ana göre geçici olarak yoksa aynı sonuçlarimi alirim
  11. Y

Arkadaşlar Sistem; MSI Rx5700 gp oc mech 8gb AMD Ryzen 5 3600 16gb 3200mhz Tek slot ram MSI b450m a pro Max Toshiba Ocz 500gb SSD Bu Sistemde Csgo Arada Drop Oluyor Assasins Creed Unity Çok Kasıyor Yeniden Başlatınca Sanırım Oyun Moduna Giriyor O zaman Kasma olmuyor Nedeni nedir Acaba?
  12. Y

Yüksek Sistemde Düşük FPS Alıyorum

Zaten Yüksek Performansta Tekrar Başlattîm Oldu Fakat hep böyle ne yapmalıyım?
  13. Y

Csgoda En yüksek Ayarlara Aldım 75 50 FPS 1594113072 Nereden Ayarlıyorum Tam Bilmiyorum ?
  14. Y

Arkadaşlar Sistem MSI Rx5700 gp PC mech 8gb AMD Ryzen 3600 16gb tek ram 3200 MHz Kingston FuryX Bu Sistemle Vsync Kapalı Şekilde 75fps alıyorum Nedeni nedir acaba eski pcmde bile 50 60 FPS aliyodum Şimdiden Teşekkürler.. 1594112935 NOT Hepsi Sıfır Garantilidir Yeni Aldım
  15. Y

Rampage Trapper 4x120mm Argb Fanlı Kasa Alan Varmı

aldım kasayı süper bir kasa rampage bu sefer yapmış kasa işlemci örneğin yükteyken en fazla 60 65 dereceyi gördüm şuan için psu kaliteli gözükdü iyi besliyor sistemi
  16. Y

Reboot and Select Proper Boot Device HATASI

reis aynısı bendede oldu çok araştırdım ama hiçbirşey bulamadım araştır bulamazsan format at kesin düzelir
  17. Y

Vatandan Üzerinden 900Tl Aşmayacak Monitör Önerisi

Oyun Oynacağım Film İzleyeceğim 75 Hz Olması Önemli Ms önemli değil benim için İps Ekran Olursa Süper Olur Arkadaşlar Önerilerinizi Bekliyorum. 1591805325 Dell 23,8" SE2419HR 75Hz 4Ms FreeSync IPS Full HD HDMI Monitör 904 TL 1591805352 İyi midir Bu?
  18. Y

Burada neden bu kadar ucuz?

kral füze atsaydın sakin :)
Geri