Arama sonuçları: *

1. MysterioTR

Öneri Ddr5 2x16 ram önerisi

Merhaba elimdeki sistemde ramler arıza yaptı ve garantiye yolladım onlarda arızalı diyip para iadesi yapmaya başladı ve bende ram arayışına girdim. Önceki ramlerim Lexar Ares RGB 2x16 6400mhz CL32 Dual Kit idi. Sistem özelliklerim: Asus B650MK Ryzen5 7500F Sapphire Pure RX7700XT Uyumlu olması...
  2. MysterioTR

Kasa çalışıyor fakat Monitör çalışmıyor

Aradan uzun zaman geçti biliyorum ama son durum bilgisayar hala çalışmıyor şuana kadar olayları anlatayım. Asus B650M-K model anakartımı garantiye yolladım ve anakartta bir arıza olmadığı bilgisini verdiler. Sapphire Pure RX7700XT model ekran kartımı garantiye yolladım durum yine aynı ona da...
  3. MysterioTR

Daha 3 aylık sistem birde bakalım yarın onu da denerim teşekkürler
  4. MysterioTR

Tamamdır hocam yarın geri dönüş yapacağım
  5. MysterioTR

Yarın alıp size dönüş yapacağım 1747767422 Ekte bulunan benim anakartım ve bu sağ alt köşede bulunan panel speaker yazan yer değil mi?
  6. MysterioTR

Peki aldığımda tam olarak nereye takmam gerekli
  7. MysterioTR

Bilgisayarı mahalledeki bir bilgisayarcıya kutularını teslim ederek toplattım ve kutuların içinde kağıtlar dışında pek bir şey çıkmadı
  8. MysterioTR

Anakartımda durum ışığı bulunmuyor Maalesef o da bulunmuyor ssd üzerinde yeşil bir ışık var fakat o da çalışmıyor kasa üzerindeki ssd ışığı da çalışmıyor 1747766667 Hata ışığı yok ki anakartta
  9. MysterioTR

Denedim fakat durum yine aynı Buna da baktım sonuç vermiyor Hocam laptop ile görüntü alabiliyorum monitörde herhangi bir sorun yok ama hala anakartta tepki yok
  10. MysterioTR

İşlemcimde dahili ekran kartı yok ama deneyebilirim 1747765726 Deneyeceğim birazdan 1747765777 Laptop var ama dp deneme şansım yok hdmi deneyebilirim en fazla
  11. MysterioTR

Yapay zekanın demesi anakartta arıza var ama yine de buraya da danışmak istedim yapay zekanın tespiti şu şekil : Anakart “ölü ama elektrik geliyor” modunda. BIOS ya brick oldu, ya da anakartın sinyal yollarından biri bozuldu. Durumumu şöyle izah edeyim kasa çalışıyor fanlar dönüyor gpu ışığı...
  12. MysterioTR

Öneri F/P Gaming Monitör Önerisi

Teklifiniz için teşekkür ederim ama 0 bakıyorum üzgünüm
  13. MysterioTR

Bunları görünce öyle dedim hocam kusura bakmayın 😅
  14. MysterioTR

Hocam çok tuzlu duruyor ya indirime girse bile alamam gibi ama öneriniz için teşekkür ederim
  15. MysterioTR

Cevabınız için teşekkür ederim aklımda bulunduracağım
  16. MysterioTR

O gecikmeyi hissedecek kadar profesyonel bir fps oyuncu değilim fiyat performans hangisi daha uygunsa ona bakıyorum ve bi attığın monitör de hoşuma gitti bunlarıda not alıyorum indirime girerlerse değerlendireceğim (gaming gecesinde vs olursa diye bekliyorum)
  17. MysterioTR

Teşekkürler hocam indirim takip edeceğim
  18. MysterioTR

27 inç 2K Ips panel bir monitör arıyorum. Curved de olsa tadından yenmez ama fiyat performans daha önemli olduğundan flat monitör de olabilir. 10~12k arası bir şey arıyorum. Güncel olarak Asus TUF VG24VQE monitör kullanıyorum ama arkadaşların zoru ile gittiğim internet kafedeki valorantta ajan...
  19. MysterioTR

30-35K arası sistem önerisi

Ya hocam 30-35 arası düşünüyorum ya 40 bile zorlar gibi şuan 1734781937 Bitfenix olan iyi gibi duruyormuş bunu da not edeyim
  20. MysterioTR

30-35K arası sistem önerisi

Hocam yine rahatsız ediyorum da acaba önerebileceğiniz psu var mı? Bu NZXT C750 yorumlarına baktım da 2. Elektrik kesintisinde yandı vs diyenler var 750w başka sağlam psu bulabilir miyim bütçeyi çok aşmadan 2500 3000 civarı
Geri