Arama sonuçları: *

1. H

1000-1750 TL bütçe arasına alınabilecek mouse önerileri

kalitesi nasıl peki mesela vxe mad r a çok hafif ve çok kalitesiz hissettiriyor gibi yorumlar eglmiş
  2. H

🔴Türkiye’de Covid-19 vakaları artışa geçti 🔴

aga wolah ben aşı yaptırmadıydım yeemsinler beni
  3. H

1000-1750 TL bütçe arasına alınabilecek mouse önerileri

Bütçem 1000-1750 arası bir şey bakıyorum. Kablosuz olması tercihim olurdu şahsen. Sizce ne almalıyım? Wraithten A9 diye bir model buldum fakat 2 tane 1 yıldız var ve dediklerine göre sürümü yenilemelerine rağmen mouseta tıklamamazlık yapıyormuş gibi gibi sizce en mantıklı seçenek ne olurdu?
  4. H

Dolar 40tl oldu düşünceleriniz

Farkedermi
  5. H

Dolar 40tl oldu düşünceleriniz

Bilmem hatırlarmısınız bir kaç yıl önce dolar gir günde 18e 19a yükselip sonra 11e geri düşmüştü herkes o yükselişte bağırıp çağırmaya başlamıştı fakat 1 2 yıldır enflasyon hala daha tavan yaparak 40 liraya ulaştı fakat kimsenin sesi çıkmıyor bu taktiğin adı nedir? Yavaş yavaş yükseliyor ve...
  6. H

4bin bütçeye sadece müzik dinlemek için kulaklık önerisi.

Kulak üstü ya kral kulakiçi bana göre değil
  7. H

Q45 gerçekten hiç beğenmedim kral aktif gürültü engellemesi dede çok hoşuma gitmedi bilemiyorum
  8. H

Aga valla bak onca konu açtım 1 tane bilgili arkadaş bana açıkca yardım etmedi kulaküstü kulaklık istiyorum ses kalitesi iyi olması lazım ve üstüne ben önceden Q45 almıştım fakat beğenmedim ve iade ettim kafamdan düşüyordu en ufak kafamın sallanmasında ne almalıyım ne seçmeliyim Sennheiser hd...
  9. H

Gmail hesabıma 2 yıldır ulaşamıyorum yardım lazım

Kral ben onumu diyorum az kitabını seversen okuyarak cevap verirmisin ya ben diyorum rposta adresim lazım veri değil sen siyon içerik ve silinir
  10. H

Gmail hesabıma 2 yıldır ulaşamıyorum yardım lazım

Aga ben 2 yık önce telefon numaramı değiştirdim ve ne hikmetse telefonu resetledim ve benim gmail gitti o günden beri o gmaile giriş olmadı veepic games hesabım o gmail hesabına kayıtlı olduğu için o gmaile ihtiyacım var yalvarırım yardım edin Google supporta falan nasıl ulaşıcam habire aynı...
  11. H

Hangi kulakiçi kulaklığı tercih etmeliyim

Mobil sadece müzik dinlemek için okulda vesaire sesi kessin istiyorum güzel ses versin istiyorum
  12. H

Hangi kulakiçi kulaklığı tercih etmeliyim

Seçenek 1 https://www.epey.com/kulaklik/sennheiser-accentum-true-wireless.html Seçenek 2 https://www.epey.com/kulaklik/sennheiser-cx-true-wireless.html Şuan aktif olarak Jbl 560bt kullanıyorum sizce ses kalitesi olarak nasıl olur ne değişir ses geçirir mi 1738623349 Yoks Başka tavsiye varsa...
  13. H

Laptop alacağım fakat zamlar nasıl olacak?

Kral normalde ben masaüstü istiyorum 70-75 k ya ama annem evde tutmam diyor üniversiteye gideceğim
  14. H

Laptop alacağım fakat zamlar nasıl olacak?

Arkadaşlar yok Amerika gümrük vergisi falan derken orada artış olacakmış o zaten bizide bulur ben yazım yaklaşık 70-75 bine laptop alıcam sizce ne yapmalıyım yaza kadar şuan ki 75binlik laptoplar o zamans ne olur şuan alacak olsam ne alabilirim fikir verirmisiniz
  15. H

SADECE Şarkı dinlemek için kafaüstü Bluetooth kulaklık tavsiyesi lazm

Hocam Enes özeni tanırmısınız bilmem youtubeda kulaklık inceleme videosu yapıyor ona sordumda soundpeats air4pro önerdi nasıldır
  16. H

Yani hocam sizin attıklarınız 5k ve üstüde o kadar ödeyemem param yok
  17. H

Kral 560bt 1600 720bt 2600 arada 1k fark sadece ergonomi ise kötü hissettiriyor en azından ses kalitesi bakımından da bir artış istiyorum mesela bu 560bt nin uggulaması falan yok stabil aynı
  18. H

Aga şimdi bende şuan Jbl tune 560bt var ve bütçem 2500 lira belki Max 3bin olur. Normalde kulakiçi kulaklık almayı planlıyordum fakat bazı insanların dediklerine göre kafa üstü kulaklık kadar performans beklemeyin diyorlar ki haklılar. Neden yenisini aradığım sorulacak olursa kafamı çok acıtıyor...
  19. H

En fazla 3500 e kulak üstü kulaklık önerisi

Birşeyler önerir misiniz? limitim 3500 daha yukarı çıkamam kulaküstü ses kalitesi iyi olsun yalvarırım 1736276640 Şarkı için bu arada Bluetoothlu olacak
Geri