Arama sonuçları: *

• Users: pehli
  • Order by date
  1. P

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bulamadım linki var mı
  2. P

3 monitörden hangisi

Merhaba değerli forum üyeleri. 3 monitör arasında kaldım, siz olsanız hangisini alırsınız. 1. monitör https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25i-30-67b7gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html 2. monitör...
  3. P

Mümkünse pivotlu 5k monitor tavsiyesi

alınmama sebebi nedir hocam kilosundan dolayı mı
  4. P

Mümkünse pivotlu 5k monitor tavsiyesi

Hocam LG yükseklik ve ayakları çok büyük diye memnun olmayanlar vardı. O model bi ara 3800'e düştü alacaktım onları görünce masam küçük diye almadım. Bende pivotlu bir model arıyorum. Daha önce konu açtım şu modeli de önerdiler...
  5. P

Eğitim videoları için mikrofon önerisi

Hocam teşekkür ederim ilgin için. Siz yazmadan önce fifine A8 modeli 2600e düştü sipariş geçtim ama hala arada kalıyorum. Sizce fifine A8 mi sizin attığınız ürün mü?
  6. P

Eğitim videoları için mikrofon önerisi

Merhaba değerli arkadaşlar, Eğitim videoları için mikrofon ihtiyacım mevcut. Çok anladığım bir sektör değil.(mikrofon vb.) Fifine a6 almayı düşündüm ama 3binTL'ye çıkmış fiyatları. O parayı vermeden sormak istedim. Eğitim videoları çekmek için hangi mikrofonu önerirsiniz. Aslında çok fazla para...
  7. P

LG 24” UltraGear 24GS65F-B alınır mı? LÜTFEN YARDIMM

Valla bende alıp almama arasında kaldım. Ağırlıklı yazılım in 2. monitör olarak kullanıcam, arada sırada oyun için. Sizce almaya değer mi
  8. P

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Merhaba arkadaşlar, bende şu an Dareu EKG871 var. Size bu klavyeyi de almaya değer mi. EKG'de f tuşları ve ses açma kısma yok.
  9. P

❌İndirim Bitti! 🔥SAMSUNG Galaxy Buds FE 999,99🔥

amazondan aldım bir adet ancak prime üyeliği aldığınızda taksit yapmıyor.
  10. P

❌İndirim Bitti! KIOXIA 1TB Exceria Plus SSD ( Gece İndirimi ) KUTUSUZ Sepette 1782 TL

Bende pazar akşam sipariş verdim ama henüz kargoya verilmedi. Gelenler ne zaman sipariş verdi acaba
  11. P

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX 4050 21.999 TL

Sİpariş verdim bakalım, inşallah iyi bir fırsattan yararlanmışımdır.
  12. P

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 AN515-58-50FK 25.499,00 TL 12 ay vade farksız taksit 🔥

Yorumlarda ekran ile batarya çok beğenilmemiş ama iyi bilen biri yönlendirirse bende almayı düşünüyorum.
  13. P

🔥İndirim 22499 TL Acer Nitro V15 i5-13420H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6"

Merhaba arkadaşlar elimde i5 9. Nesil gtx 1050 ekran kartlı laptop var. Değiştireyim diyorum. Sizce 3 4 fazla verip 90-105watt mı almak mantıklı yoksa bu laptop alınır mı. Kampanya bitmeden sipariş vermeyi düşünüyorum. Ek olarak 26bine aşağıdaki laptop var. İşlemci ve ekran kartı açısından...
Geri