Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ Wındows 11 e gecmelımıyım

Ayn kral katılıyorum
  2. U

Evet bunun çözmenin yolları var ama mesela sanal makine bakıyorum Kali Linux kullanıyorum wimdows 11 optimize ettim gelişmiş gereksiz hizmetleri ve uygulama ları kaldırdım belek kullunımı sanal makine de 1 GB düştü ama çok uğraştırıyor optimize etmeside
  3. U

Windows 11 de evet iyileştirme me var ama performans konusumds performans düşüşü yaşarsınız o yüzden demiştir sakın diye acale etmeyin geçmek için daha erken yeni yeni hataları düzelmeye başladı
  4. U

Rehber Windows'u Hızlandıran Gelişmiş Optimize Aracı Bat

Geçmiş olsun kral, çok şaşırdım çünkü test etmiştim böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım. Belki sistemine özel bir durum olmuş olabilir ya da yanlışlıkla farklı bir işlem yapmış olabilir. Yine de kusura bakma, geri bildirimin için teşekkür ederim. Bir dahaki versiyonda daha güvenli ve...
  5. U

Düzelir kral yaparken dikkat et ozaman maden senin değil 1748269499 Kral Windows da bütün gereksiz uygulamalar ve hizmetler kaldırılmış kısaca optimize edilmiş wimdows sürümü
  6. U

Evet kral ghost spectre bende kullandım zamanında çok iyi ama şuan ben linux kullanıyorum
  7. U

Kral hala virüs olduğu düşünen için söyledik bunu
  8. U

Ayn kral öylede yapa bilirsiniz hiç güvenmeyenler yazdığım kodları inceleye bilir öylede
  9. U

Virüs Total linki https://www.virustotal.com/gui/file/a366a4be4c7474d79fd771f471864d32d21228f9076e1df9086fbcf26f00c8f2/detection Virustotal'da Neden Uyarı Veriyor? (Riskware.Script.ShadowRMV Açıklaması) Paylaştığım .bat dosyası, bazı antivirüs programlarında şu şekilde uyarı verebilir: >...
  10. U

Tamam kral sağol yani güvenmeyen arkadaşlar indirmesin
  11. U

Kendim yazdım kral güvenli virüs yok yani ve sistemi çökertmiyor korkma 1748211886 Edge hariç Microsoft store yi siler
  12. U

Bu hazırladığım gelişmiş .bat dosyasıyla Windows’un tüm gereksiz hizmet ve sınırlandırmalarını kaldırarak ultra performansa geçiş yaptım. Neler yapıyor? Windows Defender, UAC, SmartScreen gibi tüm güvenlik sistemlerini kapatır Windows Update hizmetini durdurur ve kayıt defterinden siler...
  13. U

Öneri CHAT GPT EĞER BİR ERKEN SEÇİM OLURSA HANGİ ADAY KAZANIR DİYE SORDUK

Ola bilir kral bilemem artık susjsjsjajjs 1745245049 Kral zaten kesin demiyoruzki 1745245131 Ayn öyle kral hala umut var 1745245232 Erdoğan aday olacak gene maalesef onlar yasaya bakmıyor okadar çok yetki varki adamda maalesef
  14. U

Öneri Erken Seçim Ne Zaman Olur? Anlık Durum ve İhtimaller

Kral zaten 100 olacak demedik şuanki veri ile %50-%55 olma ihtimali var ancak bu her gün CHP yeni yapacağı adım ile bu veriler değişebilir ancak CHP yanlış adım atarsa veya halkın desteği kaybederse ozman erkek seçim olma ihtimali düşe bilir veya normal gününde 2028 olur tamamen halkın baskı ve...
  15. U

AKP hâlâ güçlü olabilir ama CHP’nin yükselen desteği ve halktaki değişim isteği karşısında bu güç tek başına yeterli değil 1744554928 Evet kral
  16. U

Analizlermize göre erken seçim yakın oldunu görmek mümkündür halk birazda baskı yaparsa kusura bakma olacak
  17. U

Genel Erken Seçim İhtimali:📊 %50 - %55 arasında. Eğer baskılar artarsa, 2025 sonbaharı (Eylül-Kasım) en muhtemel dönem olabilir. Erken Seçim Olma İhtimali: Baskı ve İmza Kampanyası: 25 milyon imza toplanmaya yakın. Kampanyanın devam etmesi, iktidar üzerinde ciddi baskı oluşturuyor. %50 ihtimal...
  18. U

Öneri CHAT GPT EĞER BİR ERKEN SEÇİM OLURSA HANGİ ADAY KAZANIR DİYE SORDUK

Recep Tayyip Erdoğan: %75 (Gözleri kısık, rakiplerine inanamayarak bakıyor) Pablo Escobar ve ekibi: %25 (JR Ewing puro yakıyor, Usame uzaktan el sallıyor) Seçime katılım:Tahmini %76 (Not: Bazı muhalif seçmen 'Ben bu saçmalığa oy vermem' diyerek sandığa gitmiyor.) Sonuç: Erdoğan bu tabloyu...
Geri