Arama sonuçları: *

1. BerK_txs

UE5 C++ GEÇMEYE ÇALIŞIYORUM AMA HATA VERİYOR

araçlar kurulu ama generate olayını anlayamadım
  2. BerK_txs

UE5 C++ GEÇMEYE ÇALIŞIYORUM AMA HATA VERİYOR

HERŞEYİ DENEDİM AMA OLMUYOR HATA ŞU:Running C:/Program Files/Epic Games/UE_5.4/Engine/Build/BatchFiles/Build.bat Development Win64 -Project="C:/Users/PC/Documents/Unreal Projects/MyProject2/MyProject2.uproject" -TargetType=Editor -Progress -NoEngineChanges -NoHotReloadFromIDEUsing bundled DotNet...
  3. BerK_txs

C++ öğreniyorum ama videodan öğrendiklerimi yazarken çoğunu unutuyorum

Evet, kesinlikle dediğin gibi. C++ biraz karmaşık ama öğrenme sürecinde bu zorlukların faydasını görüyorum. Şu an sadece algoritmayı oturtmaya çalışıyorum, zamanla oturacak gibi duruyor. Yine de paylaştığın düşünceler motive etti, teşekkür ederim.
  4. BerK_txs

Ya video sırasında okadar fazla geliyorki aklıma örnek ama vs gecince tamamen gidiyor ve algoritmayı oturtamıyorum aklımdaki örneği nerede nasıl kullancağım durumuna geliyorum 1761083007 Teşekkür ederim! 😊 Gerçekten de bu süreç biraz tekrar gerektiriyor ve yorucu olabiliyor ama mantığı anlamak...
  5. BerK_txs

Merhaba, C++ öğrenmeye başladım. Videolardan bir kodu izliyorum, sonra aynı kodu kendim yazıyorum ve kalemle açıklıyorum. Ama sorunum şu: Tekrar bağımsız olarak kod yazarken çoğu şeyi hatırlayamıyorum. Mantığı kavradığımı hissediyorum, ama uygulamaya geçince eksik geliyor ve tekrar videoya...
  6. BerK_txs

50 60 BASAN ELEKTRİKLİ BİSİKLET ÖNERİSİ

ya;im yetmiyor suan ya
  7. BerK_txs

Link atabilirmisiniz anlamadımda
  8. BerK_txs

İşe başlıycam mesem yapıyorum.Gidiş gelişte otobüs tercih etmediğim için bi elektrikli bisiklet istiyorum 50 60 basan öneri varmı
  9. BerK_txs

H510-M ANAKART İÇİN M2 SSD

teşekkür ederim reis
  10. BerK_txs

H510-M ANAKART İÇİN M2 SSD

NORMALDE KENDİM ARASTIRABİLİRDİM AMA BU ARALAR C++ LA UĞRAŞTIĞIM İÇİN VAKTİM OLMUYOR 500 GB SSD YETERLİ OLMUYOR 1 TB SSD ÖNERİNİZ VARMI?
  11. BerK_txs

Intel core 15 11400f fazla ısınıyor

KRAL SEN KAC DERECE GÖRÜYOSUN BOSTA 1757950980 bi alayım işlemciyi onuda hallederim
  12. BerK_txs

SATIP RYZEN 5 7500F ALICAM HERALDE 1757945116 SATIP RYZEN 5 7500F ALICAM HERALDE
  13. BerK_txs

FİKİR İÇİN COK TESEKKUR EDERİM SIVI SOĞUTMA ALMAZSAM BUNU DÜŞÜNEBİLİRİM🙏SOĞUTUCUYU TAKARKEN COK ZORLANDIM AMA SALLANMA V.S OLMUYODU YANİ BİLMİYORUM 1757944682 SİSTEMİMİZ AYNI HOCAM TEK FARK SENİNKİ 6750XT BENİMKİ 70XT GERCEKTEN SIKINTI BU İSLEMCİ YA 1757944714 BABAMIN ARKADASI Bİ TERMAL MACUN...
  14. BerK_txs

şuan ona ayrıabilecek bir bütçem yok böyle kalsa bir kac ay sizce sıkıntı yaratımı
  15. BerK_txs

stok fan kullanıyorum yani kendi fanını 3 4 ay çnce termal macunu yeniledim boştayken böyle blender acıkken 95 falan nasıl düşürürüm
  16. BerK_txs

Steama oyun nasıl yüklenir

Peki yüklerekn oylama falan yapılıyormu
  17. BerK_txs

Steama oyun nasıl yüklenir

Oyun yapmaktayım daha başlardayım bitince nasıl yüklerim kaç tl bilen varmı cevaplarsanız çok sevinirim.
  18. BerK_txs

3070 VS RX 6700 XT ??

aynen bencede
  19. BerK_txs

3070 VS RX 6700 XT ??

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu yorum 1744157751 Çok teşekkür ederim 1744157781 Haklısın çok saolun 1744157836 Çok teşekkür ederim 🙏
  20. BerK_txs

3070 VS RX 6700 XT ??

Bendeki ekran kartı rx 6700 xt XfX modeli 3 fanlı hali yani.16 yaşındayım babamın zoruyla rx 6700xt aldım ve 5 senedir istiyorum son 3 senedir işte çalışıyorum.Kendimi geçiştirdim bi süre sonra karşıma çıkmaya başladı vidolar forumlar herkes 3070 diyor ve bu beni çok üzüyor.Ya yaşayanlar bilir...
Geri