Arama sonuçları: *

1. warsrey

GTA5 save dosyam Enhanced'e geçer mi?

Epic Games üzerinden oynuyorum sıkıldıkça oyunu silip yüklüyorum. save dosyamın gideceğini sanıyordum ama gitmiyor. windowsu baştan birkaç kere kurmuş olmama rağmen gitmiyor. şimdi de bilgisayarım artık kaldırabileceği için Enhanced grafikllerini görmek istiyorum bir yandan da baştan oynamak...
  2. warsrey

Mavi Ekran Page Fault in Nonpaged Area Mavi Ekran Hatası

hocam ana kartınız 4800mhz destekliyor OC olmadan. daha yükseğinde çalıştırıyorsanız hata alırsınız bende de b450m var 3200 kullanamıyorum 2933 kullanıyorum maalesef. sorunu muhtemelen çözmüşsünüzdür uzun zaman olmuş ancak ileride bu başlıktan insanlar yararlanır diye yazdım.
  3. warsrey

2 yıl önceki Türk Telekom'a geçiş videosu ve Abdullah abinin deneyimleri

Abdullah abi 2 yıl kadar önce 1000 Mbps'ye geçtiği bir video paylaşmış 1 yıl sonra hatırlatın demiş ama videolara uzun süre baktım ama güncelleme videosunu bulamadım video yerine foruma mı yazdı yada İnstagram'dan isyan edip Türk Telekom'u değiştirdi mi yani malum çok şikayeti var Türk...
  4. warsrey

Yardım Galaxy A15 kamerası 4K çekiyor?

1741649037 4k olmadığını biliyorum sence 2K'ya uyan değerler mi 2,5, 3 falan mı yazayım(!)? Zaten 3:4 ön kamera arka kemera 9:16. 1741649470 open camera ile std modunda maksimum ayar bu orijinal kamerada hdr açık open camerada hdr açıkken 2k ayarı var maksimum yanlış görmediysm
  5. warsrey

Yardım Galaxy A15 kamerası 4K çekiyor?

Galeride dolaşırken bir fotoğrafı ne zaman çektiğime bakmak için ayrıntılarına girdiğimde çözünürlük olarak olması gerekenden fazla bir değer gördüm arka kamera 2296x4080 9mp arka kamera pro mod çekimde de aynı değer yazıyor aşağıya hepsinin ekran görüntüsünü atacağım. Ön kamera 2556x3408 9mp...
  6. warsrey

AMD'nin son sürücüsü ile ilgili

Pazar akşamı 2 -3 kere her şeyi kapattı en sonunda hata verdi uzun zamandır girmediğim bir Minecraft sunucusu kendi launcherı var öyle büyük bir şey de değil 4600h ile 200 fps alıyorumo. Orjinalinal Minecraft'ta optifine ile gökyüzüne bakarak 200 fps i zor görüyorum o apayrı bi konu
  7. warsrey

pc topladım parçalarda sorun varmı

AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci GIGABYTE B550M-K Anakart GSKILL 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek ASROCK RX 6600 Challenger D Ekran Kartı COOLER MASTER MB311L 3xARGB Kasa FSP Hyper Pro 650W 80+ BRONZE Güç Kaynağı ADATA SwordFish 500GB M.2 1800-1200MB/s SSD Unlost'un verdiği...
Geri