Arama sonuçları: *

1. RRadagast

🔥İndirim 3500 TL Razer Wolverine V2 Pro Siyah Gamepad

15 stok vardı üyeliğe giriş yapana kadar bitirmişler
  2. RRadagast

GTX 1080 Tİ VS RX 5700XT

Ben olsam 1080ti alırdım.
  3. RRadagast

Çözüldü✓ CAT 6 kablo ile 94mbps hız sınırı oluyor.

hatırladığım kadarıyla cat5 100mbps'e kadar destekliyor. Cat6 1000mbps'e kadar destekliyor ama asla 1000 alamıyorsunuz bu kabloyla. Cat8 takınca arada 200-300mbps hız farkı oluyor ve paketler çok daha yüksek hızda iletiliyor. Arada binlerce liralık da fark yok o yüzden güncel kalmak her zaman...
  4. RRadagast

Çözüldü✓ CAT 6 kablo ile 94mbps hız sınırı oluyor.

1000mbps hızlara eriştikten sonra bu cat5-cat6 gibi 20 yıllık kablolardan kurtulmanız daha güncel cat8 kabloya geçmenizi tavsiye ederim. Önerebileceğim ürün ise budur.
  5. RRadagast

Bedava Amazon prime üyeliği

Bu kampanyadan yalnızca mevcut aktif Amazon Prime üyeliği olmayan kullanıcılar yararlanabilir. Mevcut ücretli Amazon Prime üyeliği bulunan kullanıcılar ve ticari müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz. 12 ay içerisinde bir (1) defadan fazla ücretsiz üyelik hakkı kullanılamaz.
  6. RRadagast

Razer Blackshark v2 pro 2020 thx spatial audio nasıl kullanıcam

Synapse 3, Synapse 4'e göre şu an için daha stabil çalışıyor ileride güncelleme aldıkça durum değişebilir. Thx Spatial Audio ise ücretli bir program ücretini verdikten sonra kulaklık farketmeksizin çalıştırabilirsin. Razer marka kulaklık aldığın için sana ücretsiz olarak kullanım hakkı tanınmıyor.
  7. RRadagast

Yardım TEBİLON güvenilir mi ? Ram alacağım

AMD'nin Türkiye distribütörlerinden biri bu şirket güvenilir.
  8. RRadagast

🔥İndirim Dominos 100₺ cuzdan bakiyesi kodu

ben de aldım.
  9. RRadagast

Yardım G733, Barracuda X, HS 80: Hangi Kablosuz Kulaklığı Seçmeli?

Barracuda x ucuzken fp olarak daha iyi sayılabilirdi ama bugün baktığımızda hs80 fiyatıyla aynı fiyattan satılıyor. Hs80 6k civarından 5k'ya düşmüş itopya sitesinde. Fiyatlar aynı olduğu durumda hs80 tercih edilebilir.
  10. RRadagast

❌İndirim Bitti! MSI GeForce RTX 5090 GAMING TRIO OC 145.921₺

Bedavadan biraz pahalı
  11. RRadagast

RTX 3090 Satıp 4080 Super Almak?

Hocalarım böyle bir konu açılmış benim de bir sorum var Amd Radeon Hd 5450 satıp Nvidia 5090Ti aldım iyi yapmış mıyım hocalarım? 👉👈
  12. RRadagast

Yardım Dizüstü PC'den Hiç Anlamayana 15k Bütçeli Genel Amaçlı Öneri

Bilgisayar 2.el değil bölüm olarak sadece ikinci el bölümü olduğu için ilanı oraya açmak durumunda kaldım. Kapalı kutu, faturalı ve garantilidir aklınızda olsun.
  13. RRadagast

YURTİÇİ KARGOYA 330 TL ÖDEDİM

Normal fiyatlar artık bu şekilde. He normal diyoruz ama hepimiz bu ücretlerin ne kadar anormal olduğunun da farkındayız aslında. Vatandaşın hakkını savunan olmadığı için şirketler at koşturuyor. Mng biraz daha ucuz yurtiçine göre bir dahaki sefere onu deneyin.
  14. RRadagast

Yardım Dizüstü PC'den Hiç Anlamayana 15k Bütçeli Genel Amaçlı Öneri

Dostum referans olarak attığın linkteki cihaza benzer tarzda bir laptop var elimde. Profilimden ikinci el ilanlarıma tıklayarak bakabilirsin. Beğenirsen ne ala, beğenmezsen de yapacak bir şey yok. dipnot; Bu şekilde yönlendirmenin yasak olup olmadığını bilmiyorum yasaksa moderasyon ekibi...
  15. RRadagast

❌İndirim Bitti! Razer Kaira Pro 3990TL

https://amzn.eu/d/gLLm5m3
  16. RRadagast

MOUSE SATICAM İBANA ATILSA SIKINTI OLUR MU

Şirket hesabı kullanmıyorsanız sorun olmaz, vergi mükellefi değilsiniz sonuçta.
  17. RRadagast

❌İndirim Bitti! LG UltraGear 27GL83AP-B 27" 2K 144Hz 1Ms IPS Panel Monitör

Bu ürüne 5 aya kadar vade farksız taksit imkanı var o biraz cezbediyor. Viewsonic'in de kaliteli ürünleri var bu fiyat aralığında doğrudur. Örnek olarak; VX2758A-2K-PRO-2
  18. RRadagast

❌İndirim Bitti! ModArt Joker rtx 4060 lı sistem 19.000

Satmayan kalitesiz parçaları hazır sistem ayağına toplayıp millete itelemeye çalışıyorlar almayın.
  19. RRadagast

Bilgisayarımı uykudan çıkaramıyorum.

İnternete kablolu bağlanıyorsan şunu deneyebilirsin; ağ bağlantılarından bağlı olduğun ağa sağ tıkla özellikler - yapılandır - güç yönetimi - bu aygıt bilgisayarı başlatsın tikini kaldır.
Geri