Arama sonuçları: *

1. S

KENDİ TOPLADIĞIM SİSTEM NASIL OLMUŞ?

70 in üstüne çıkmasın yeter zaten
  2. S

https://www.gaming.gen.tr/urun/384368/thermalright-frozen-prism-240-argb-240mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu/
  3. S

Sistemin kendisi 66 bin tl tuttu fakat içinde kulaklık mouse gamepad dahil şekilde. Sıvı soğutmayı da 2400 tl ye thermalright markasından aldım.
  4. S

Merhaba az önce yanlışlıkla sıcak fırsatlar olarak açmışım konuyu özür dilerim. İlk defa topladığım için sormak istedim. Hazır bir sistem değil, İncehesap sitesinden pc toplama aracından topladım. Sizce nasıl olmuş? COLORFUL iGame RTX 4070 Ti SUPER Ultra 16GB GDDR6X 256Bit W-OC-16G-V Gaming...
  5. S

Merhaba hayatımda ilk defa bir bilgisayar topladım ve sizlere nasıl olduğunu sormak istedim. COLORFUL iGame RTX 4070 Ti SUPER Ultra 16GB GDDR6X 256Bit W-OC-16G-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Asus Prime B650M-R AMD B650...
  6. S

arkadaşlar 38 bine şu sistemi aldım nasıl sizce

rx6000 alınca zaten açmak zorunda kalırsın. dlss in rakibi fsr değil mi ayrıca?
  7. S

Oyunlardaki kaliteyi çok olmasa da bozabiliyor onun için fps i yeterli gören açmıyor
  8. S

dlss i oyun ayarlarından açailirsin eğer oyun dlss destekliyorsa. dlss yapay zeka sayesinde oyunlardaki fpslerini arttırır
  9. S

E öyle diyorum zaten duruma göre açılır dlss ve fg
  10. S

Dostum şöyle düşün sende 4060 var ama monitörün 2k e ne olacak. Tabi ki de dlss açıcaksın. Ayrıca dlss kartın ömrünü arttırıyor. 3 sene sonra inanılmaz grafikli ve ya sistemi çok zorlayan bir oyun çıktı alan wake 2 gibi e rtx 5-6 serisi oyunu çatır çatır açacak sen ise oyunu dlss açarak...
  11. S

Pardon yanlış anlamışım. DLSS in bulandırdığını çok nadir ve çim gibi yerlerde gördüm fsr gerçekten çok kötü yüzleri bile bozuyor. Sırf bunun için bile nvıdıa tercih edilir. Zaten fg de amd ye kıyasla çok yakın. Ayrıca o 3 4 derece dediğiniz farklarda bazen nvıdıa bazen amd önde oluyor yani bu...
  12. S

fsr dlss den iyi mi? ne diyorsun sen dostum karşılaştırmamalı bile ayrıca sıcaklık konusunda da haksızsın birazcık araştır
  13. S

RTX 4080 SUPER SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ben rtx 4080 super li ve ya rtx 4070 tı superli sistem alacağım. Bütçem belirsiz ama fiyat olarak en ucuzlarını tercih ederim. Hazır ve ya sizin de topladığınız ürünler de olabilir tüm önerilerinize açığım.
  14. S

GÜZEL LİSE ÖNERİLERİ

Söylemeyi unutmuşum pardon seneye nakilimi aldıracacağım eğer olabilir ise 1724077419 Söylemeyi unutmuşum pardon seneye yapacağım nakili mümkün olursa
  15. S

GÜZEL LİSE ÖNERİLERİ

Merhaba LGS puanım 375 geldi. Adana, Mersin, Konya, Aksaray o bölgedeki şehirlerde önerebileceğiniz özel veya devlet liseleri var mı?
Top Bottom