Merhaba az önce yanlışlıkla sıcak fırsatlar olarak açmışım konuyu özür dilerim.
İlk defa topladığım için sormak istedim. Hazır bir sistem değil, İncehesap sitesinden pc toplama aracından topladım. Sizce nasıl olmuş?
COLORFUL iGame RTX 4070 Ti SUPER Ultra 16GB GDDR6X 256Bit W-OC-16G-V Gaming...
Merhaba hayatımda ilk defa bir bilgisayar topladım ve sizlere nasıl olduğunu sormak istedim.
COLORFUL iGame RTX 4070 Ti SUPER Ultra 16GB GDDR6X 256Bit W-OC-16G-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
Asus Prime B650M-R AMD B650...
Dostum şöyle düşün sende 4060 var ama monitörün 2k e ne olacak. Tabi ki de dlss açıcaksın. Ayrıca dlss kartın ömrünü arttırıyor. 3 sene sonra inanılmaz grafikli ve ya sistemi çok zorlayan bir oyun çıktı alan wake 2 gibi e rtx 5-6 serisi oyunu çatır çatır açacak sen ise oyunu dlss açarak...
Pardon yanlış anlamışım. DLSS in bulandırdığını çok nadir ve çim gibi yerlerde gördüm fsr gerçekten çok kötü yüzleri bile bozuyor. Sırf bunun için bile nvıdıa tercih edilir. Zaten fg de amd ye kıyasla çok yakın. Ayrıca o 3 4 derece dediğiniz farklarda bazen nvıdıa bazen amd önde oluyor yani bu...
Merhaba ben rtx 4080 super li ve ya rtx 4070 tı superli sistem alacağım. Bütçem belirsiz ama fiyat olarak en ucuzlarını tercih ederim. Hazır ve ya sizin de topladığınız ürünler de olabilir tüm önerilerinize açığım.