Bir tane motor beğendim, almak istiyorum. Motor tertemiz, sadece hız göstergesi hatalı. Mesela 100 ile giderken 75 gösteriyor ama ekrandaki diğer her şeyi doğru hesaplıyor. Bildiğim kadarıyla başka sıkıntısı yok, alınır mı?
100 binden baslayanlar genelde 40 50 km arasi 120 130 a 20 bin km de falan bulursam degerlendirecegim
1748276501
peki aprilla rs 125 ktm rc 125 suzuki gsx 125 r Alınır mı? 2. el
normalde mesela rdr2 yi 60 fps oynarken noraml geliyor ama bunu galiba nvidia nin ayarlarindan sabitledigim icin kasiyor gibi geliyor boyle fix dosyasi gibi birsey yokmu
Merhaba arkadaslar 120 fps aliyorum iyunda binda iclerinde 500 falan oluyor ama bina iclerinde animasyonlar hizlaniyor fps yuksek ooldugu icin birde ara sahneler takila takila geliyoor fps yi 30 a sabitledigimde cok kasiyor gibi geliyor baska cozumu yokmu bunun
1 2 aydır fc 25 te görüyodum ama maça girince fark olmadığı için pek takmamıştım ama cansıkıcı bi durum nasıl çozebilirim
(Sadece menülerde böyle oyun içi pek far etmedim)
Merhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi