Arama sonuçları: *

• Users: Sxowz
  • Order by date
  1. S

Hız göstergesi bozuk motor alınır mı??

Cevaplar icin sağolun
  2. S

Hız göstergesi bozuk motor alınır mı??

Bir tane motor beğendim, almak istiyorum. Motor tertemiz, sadece hız göstergesi hatalı. Mesela 100 ile giderken 75 gösteriyor ama ekrandaki diğer her şeyi doğru hesaplıyor. Bildiğim kadarıyla başka sıkıntısı yok, alınır mı?
  3. S

Dc yayin acinca ekran kartı kullanımı %100 oluyor.

Ekran kartı kullanımından bisey olmaz büyük ihtimalle normaldir
  4. S

CBR125R Hala Alınır mı? ?

100 binden baslayanlar genelde 40 50 km arasi 120 130 a 20 bin km de falan bulursam degerlendirecegim 1748276501 peki aprilla rs 125 ktm rc 125 suzuki gsx 125 r Alınır mı? 2. el
  5. S

CBR125R Hala Alınır mı? ?

Arkadaslar suanda 50 bin civari param var yazin calisip motor almayi dusunuyorum soyle 10k 20k km arasi bulursam Alınır mı? sizce 140 150 ye
  6. S

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Tab S9 FE 8 GB 256 GB 12064TL

amazondan 10 740 lira 1747518896 pardon o 6 ya 128 mis
  7. S

Grand Theft Auto 4 animasyonlar fps yuksek oldugu icin animasyonlar bozuk

normalde mesela rdr2 yi 60 fps oynarken noraml geliyor ama bunu galiba nvidia nin ayarlarindan sabitledigim icin kasiyor gibi geliyor boyle fix dosyasi gibi birsey yokmu
  8. S

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria 480 GB SSD 🔥829TL

ben aldim gayet guzel ssd zaten samsung disinda cok sorunsuz ssd yok
  9. S

Grand Theft Auto 4 animasyonlar fps yuksek oldugu icin animasyonlar bozuk

Merhaba arkadaslar 120 fps aliyorum iyunda binda iclerinde 500 falan oluyor ama bina iclerinde animasyonlar hizlaniyor fps yuksek ooldugu icin birde ara sahneler takila takila geliyoor fps yi 30 a sabitledigimde cok kasiyor gibi geliyor baska cozumu yokmu bunun
  10. S

Bu dosya virüslü müdür?

oyunu tiklayip acmadiysan veya kurmadiysan virus girmemistir rahat ol
  11. S

Monitörümün Renk Ayarları Bozuldu Nasıl Düzeltebilirim

onunla alakası yok ki
  12. S

Monitörümün Renk Ayarları Bozuldu Nasıl Düzeltebilirim

1 2 aydır fc 25 te görüyodum ama maça girince fark olmadığı için pek takmamıştım ama cansıkıcı bi durum nasıl çozebilirim (Sadece menülerde böyle oyun içi pek far etmedim)
  13. S

After Effect de Ekledigim gecis efekt leri Ters Donuyor

Baslikta ayzdigi gibi neyapabilriim 1743702862 isterseniz foto da ekleyebilrim
  14. S

🔥İndirim HUMMEL AYAKKABI İNDİRİM

almadim zaten 2000 tl ye bitane adidas aldim
  15. S

🔥İndirim HUMMEL AYAKKABI İNDİRİM

https://www.hepsiburada.com/hummel-oslo-unisex-spor-ayakkabi-208613-9001-p-HBV00000R0F83?ftid=ereoc7axv8e8uunq&isFashion=true&url_src=and-product-detail bu Alınır mı? sizce beyler
  16. S

Sari sitede oyun sattim iyice paketledim ama adam yirtik oldugunu soyluyor

sadece ilandaki fotolari var
  17. S

Sari sitede oyun sattim iyice paketledim ama adam yirtik oldugunu soyluyor

Merhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi
Geri