Arama sonuçları: *

1. A

Dökülen saçlarım için bunlar işe yarar mı?

Etkisi olabilir dene ama bazı genetik yapılar bu tarz şeylere de yanıt vermez tamamen hormonal bişey yaşın 18 aldıysa da veya üstü fark etmez aşırı stresten kaçının bu cidden fark eden bişey kendinize hakim olun.Rahat yaşayın.
  2. A

Ipad cihazlarda güç tuşunda gevşeklik

Merhaba 1 gün önce Ipad air m2 işlemcili cihazı satın aldım. Güç turunda hafif bir gevşeklik fark ettim yani oynama yapıyor hafif bi şekilde benzer ipad cihazı olanlar veya konu hakkında bilgisi olanlar bu normal bişey midir hafif oynama yapabilir mi yoksa bu tuş çok sıkı ve asla oynama yapmıyor...
  3. A

Saç dökülmesi ve yağlanması

Reis o egzemadan olur zaten cildiyeye git ona özel ilaçlar kremler serumlar var egzama döküntü yapar saçta dökülen saça bak saçın kökünde böyle deri kalıntıları varsa egzama nedenlidir o
  4. A

ERKEN YAŞTA SAÇ DÖKÜLMESİ

1725756196 Teşekkürler ama ne testi tam olarak
  5. A

ERKEN YAŞTA SAÇ DÖKÜLMESİ

16-17 yaşlarındayım saçımda son 1 aydır bi normalden fazla bi dökülme başladı herhangi bi vitamin eksikliğim yok ama zaten genetikte olan bişey babam kel değil ama dayılarım kel banada ordan geçti diye düşünüyorum ama bu normal bi açılarak dökülme değil koparak kökünden dökülüyor ve attığım...
  6. A

Nereden devlet mi özel mi klinik mi
  7. A

Prp devlette yapılmıyor sanırım onun parası ektirme kadar zaten hocam 1724163390 Hocam bi de saçım aşırı sert ondan da kopuyor olabilir mi saç kremi sertliği giderir mi acaba 1724163438 1724163537 Doktora da gittim bugün kurdeşen var bende o yüzden olabilir diye onla alakalı bi şampuan yazdı...
  8. A

16 yaşındayım saçımın ön kısımlarında hafif açılmalar var bu genetik onu kabul ediyorum ama 15 gündür falan böyle koparak dökülme başladı saçımı elime attığımda ciddi derecede bi saç geliyor elime vitamin eksikliğim yok yeni kan tahlili verdim bi b12 eksikliği var o da çok değil yani ilaç...
Geri