Arama sonuçları: *

• Users: m2ran
  • Order by date
  1. M

🔥İndirim Razer BlackShark V3 Kablosuz oyuncu kulaklığı 6374₺🔥🔥(DİP FİYAT)

kardeşim ben de kulaklığı teslim aldım ve 2 3 gündür aktif olarak deneyimliyorum. Yalnız mic olarak önceki kulaklığım olan hyperx cloud 2 ile bir farkı olmadığını söylüyorlar, bana göre cloud 2 mic rezaletti. ama genel olarak mikrofonun gayet iyi olduğunu net ve ses seviyesinin yüksek, anlaşılır...
  2. M

Razer Viper v3 Pro fiyatları hk.

teşekkür ederim kardeşim sıfır almayı düşünüyorum.
  3. M

kullanılmış mı kapalım kutu mu?
  4. M

+++++++++++++f
  5. M

öyle yapacağım gibi görünüyor. 1768074978 sürekli takip ediyorum, saçma bir şekilde indirime girmesi gerekirken pahalandı ürün. yine de ay sonuna kadar bekleyeceğim.
  6. M

++++++s
  7. M

Arkadaşlar herkese merhabalar, 2 haftadır mouse araştırması yapıyordum yeni mouse alacağım, klavye ve kulaklığım razer olduğu için mouse olarakta razer tercih ediyorum ve viper v3 pro almaya karar verdim. 2 hafta önce 4800 TL den incehesap gaming gecesinden alamadım kaçırdım maalesef, amazondan...
  8. M

ben sipariş verdim salı günü elime ulaşacak ve deneyimlerimi seninle paylaşırım kardeşim ama o zamana kadar da indirim kalır mı o meçhul.
  9. M

ürünü alırken taksit seçeneğini göremiyorum yardımcı olur musunuz?
  10. M

Yeni kulaklık önerisi

Çok uzun yıllardır HyperX Cloud 2 kullandım, ses performansı olarak çok memnundum ancak mikrofonu rezaletti. Ben de yeni kulaklık arayışındayım çokça araştırdım hatta HyperX serisinden devam etmek istedim ben de Cloud 3 S Wireless modeline baktım ve baya da araştırdım, forumlarda halâ güncel...
  11. M

Razer Cobra Pro Wireless alınır mı

Boyut karşılaştırmasını buradan yapabilirsiniz. https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=razer-viper-v3-pro-vs.-razer-cobra-pro
  12. M

Kablosuz Mouse önerisi Ort. 4000 bütçe

tercihimi bunlardan yana yapacağım teşekkürler kardeşim (y)
  13. M

İlgin ve alakan için tekrardan çok teşekkür ederim kardeşim, seni çok meşgul etmeden önce son kez sorayım. Bana nokta atışı bir mouse ve bir mouse pad öner bunlar çok iyi dediğin. Bu işi uzatmak istemiyorum direkt satın alacağım çünkü :) dediğim gibi macro yazılımı olan macro ataması...
  14. M

6000 TL civarında wireless Kulaklık önerisi!

Razer Barracuda X Chroma almayı düşünüyorum önerir misin? sence nasıl? 1766842814 1766842847 Teşekkürler dostum (y) 1766842895 Razer barracuda x chroma ve nova 5 arasında kaldım senin önerin ne olur?
  15. M

Yardım Hyperx cloud3 s wireless ses ayar yardımı

nova 7 fiyatlarına baktım da çok pahalı hocam, maalesef alamam onu. Ama hal böyle olunca da iş iyice çıkmaza giriyor. Ne alsam inan karar veremiyorum.
  16. M

detaylı anlatımın için çok teşekkür ederim kardeşim. Zaten aktif kullandığım mouse çok çok eski bir seri, razer klavye kullanıyorum inanılmaz memnunum, araştırmalar yaparken razer mouselar çok hoşuma gitti razer mouse almayı düşünüyorum aslında, senin önerebileceğin bu iyidir dediğin razer mouse...
  17. M

6000 TL civarında wireless Kulaklık önerisi!

ben de cloud 3 S W alacaktım fakat çok olumsuz yorumlar okuyorum forumlarda. Çekindim açıkçası
  18. M

Arkadaşlar güzel bir kulaklık önerin alalım bütçem 6k civarında Wireless olmalı ama hangi kulaklığa baksam mutlak surette bir sıkıntısı oluyor. Bir kulaklık beğensem sesi az ve yetersiz diyen çok oluyor başka bir kulaklık beğensem mikrofonu rezalet diyen oluyor. Hiç yok mu sesi de mikrofonu da...
  19. M

değerli yorumun ve yardımın için çok teşekkür ederim kardeşim. Önerilerini değerlendireceğim (y) 1766835262 hayır hiç deneyimlemedim fakat aktif kullandığım mouse ağır olmasına rağmen bazen kontrol edemiyorum hafif mouse olursa hiç kontrol edemem diye düşünüyorum açıkçası.
  20. M

ben de tam cloud 3 S W alacaktım, konuyu görünce bi çekindim açıkçası.
Geri