Arama sonuçları: *

1. K

Asus TUF Gaming A16 mı yoksa F16 mı almalıyım ?

Merhabalar. Konu başlığımda belirttiğim gibi bu iki model arasında gidip geliyorum. İşlemci dışında diğer donanımlarında farklılık yok. (ikisi de 16 GB RAM, 1TB SSD Depolama, 115W RTX 5060'a sahip.) Ancak işlemciler konusunda kafam iyice karıştı. Normalde A16 Ryzen 9 8940HX'li olanını direkt...
  2. K

65-70 bin TL'ye laptop önerisi

Önerinizi dikkate alacağım. Peki hocam güvenilir satıcıların tamamen vulunan bit listesi var mu başka bir konu başlığı altında varsa bana atabilir misiniz. ?
  3. K

hocam 69k civarında var şu anda hepsiburada'da. peki indirimlerde bu cihaz 67-66 bin'e kadar düşebilir mi ...
  4. K

Başlıktaki gibi maksimum bütçem 65 bin ₺. Elektrik - Elektronik Mühendisliği okuyorum. Kullanacağım programlara göre uygun, güçlü ve uzun süre götürecek bir laptop arıyorum. Halihazırda bir liste oluşturdum. Listedeki modeller aşağıdaki gibidir: Acer Nitro 16 AN16-42-R8NQ Notebook...
  5. K

3 Tablet Arasında Kaldım Hangisini Almalıyım ?

Hocam bence Air 6 almak bir tık daha mantıklı, evet 128 GB ancak hem indirimden de yararlanabiliyorsunuz hem de kalemi hediye veriyor Ekim 21'e kadar kampanya ile. aradaki hafıza farkını taşınabilir SSD ile karşılanabilir bence.
  6. K

3 Tablet Arasında Kaldım Hangisini Almalıyım ?

Öncelikle merhaba, ilk konumla karşınızdayım. Öncelikle mezunum. Amacım ders, not tutmak. Üniversitede de kullanabileceğim, 2-3 oyun iyi ayarlarda oynatabilecek ve ekran olarak da tatmin edebilecek bir cihaz olması gerek. Ancak pilinin de uzun ömürlü olması gerekiyor. Zira yıllardır 'priz...
Geri