Arama sonuçları: *

1. B

16 Pro için uygun MagSafe cüzdan ve powerbank önerisi

bu kılıflı cüzdan herhalde ben sadece cüzdan arıyorum
  2. B

16 Pro için uygun MagSafe cüzdan ve powerbank önerisi

Herkese merhaba, Konu başlığında belirttiğim üzere MagSafe tutuşu kuvvetli olan, düşmeyen bir cüzdan arıyorum. Aynı zamanda powerbankte bakıyorum ama çoğu powerbank 16 Pro'da alttan taşma yapıyor sanırım. Bu görüntü benim hoşuma hiç gitmiyor. Alttan taşma yapmayan bir powerbank önerisinde...
  3. B

FSP CMT192 kasa ve ASUS Prime B660M-K D4 mATX anakarta sığacak soğutucu önerisi

Merhaba, FSP CMT192 kasa ve ASUS Prime B660M-K D4 mATX anakarta sahibim. İşlemcim ise i5-13400F. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda RAM'lerin işlemciye çok yakın olduğunu gördüm. Hatta bazı arkadaşlar RAM'lere baskı yaptığından dolayı bazı modelleri takamamışlar. Ben ise internette biraz...
  4. B

Formattan Sonra Chipset Ve Diğer Güncellemeler Nasıl Kurulmalı?

Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma format atacağım ve daha sonrasında malum güncellemeleri alacağız. Asus'un sitesindeki yerden manual kurulum yapmayı geçen sefer denemiştim ancak baya kafam karışmıştı. Sitede LAN, CHIPSET, AUDIO, VGA DRIVERS, ASUS AI SUITE, SATA VE ARMORY CRATE adlı başlıklar yer...
  5. B

Kc3000 1Tb Yerine Güzel Ve Kaliteli Bir M.2 SSD Tavsiyesi

orjinalliğini vs kontrol ettim, onda sıkıntı yok ve verdiği değerlerde normal. 1724933202 Çift m2 ssd mi kullanıyorsun ve anakartın pcI-e 4.0 destekliyor mu? Birde windowsun bu ssd'yemi kurulu?
  6. B

Daha önce böyle bir problem yaşamıyordum ama.
  7. B

Arkadaşlar ben bundan yaklaşık 8-9 gün önce KC3000 aldım ve açıkçası çok pişmanım. Bilgisayarımda gen3 500 GB DRAM'siz bir M.2 varken yaşamadığım performans kayıplarını ve FPS düşmelerini bu SSD ile maalesef yaşamaya başladım. Temiz kurulum, driver vs her şeyi denedim ancak sonuç alamadım. GPU...
  8. B

Bilgisayara takılan M.2 SSD sonrası anlık GPU kullanımı ve FPS düşmesi sıkıntısı

Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba, ben bu ayın 20'sinde KC3000 1TB M.2 SSD satın aldım. Elimde mevcut olarak zaten Adata Legend 750 500GB modeli vardı ve depolama olarak yetmiyordu. Anakartımın iki slotu da pcl-e 4.0 desteğine sahip. Tüm bunlardan sonra yeni aldığım diske temiz bir Windows 11...
  9. B

PCI-e 4.0 KC3000 1TB M.2 SSD sisteme takıldıktan sonra FPS düşüyor

x1 de mi x4te mi nasıl anlayacağım? 1724434431 peki bunu nasıl anlarım
  10. B

PCI-e 4.0 KC3000 1TB M.2 SSD sisteme takıldıktan sonra FPS düşüyor

Arkadaşlar benim daha önce 500 GB Adata Legend 750 model bir M.2 SSD'im vardı. Depolamam yetersiz olunca gittim ve yukarıda modeli yazan M.2 SSD'yi aldım. Bilgisayarım anakartının iki adet M.2 pcl-e 4.0 slotu bulunuyor. İkinci slota da yeni aldığım SSD'yi taktım. Ve daha iyi bir M.2 olduğu için...
  11. B

Corsair MP600 Pro LPX, Prime B660M-K D4 anakarta sığar mı?

Arkadaşlar Corsair MP600 Pro LPX modelini almak istiyorum ancak anakartımda iki adet M.2 yuvası bulunuyor. Ve bunlar ekran kartı yuvasına çok yakın. Ekran kartım ise çift fanlı 3060 Ti modeli. Acaba burada bir sorun olur mu? Ekran kartım bu M.2 SSD'yi takmamı engeller mi? Çünkü bu M.2 SSD...
  12. B

Yardım 1TB M.2 SSD önerisi ve bazı sorularım

Senin kullandığın model tam bana göre duruyor. Bunun Gen teknolojisi nedir ve gerçekten bu bahsettikleri hızları verebiliyor mu? Birde ben bunu alırsam en iyisi temiz kurulum Windows değil mi?
  13. B

Peki senin önerebileceğin DRAM'e sahip ve GEN4 olan bir model var mı?
  14. B

Aslında sıcaklığın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. M.2'ye soğutucu takıldığını da ilk kez duydum
  15. B

Anladım benim anakartım sanırım PCl-e 4'ü destekliyor, bu attığınız M.2 SSD'de DRAM ve bu PCl-e 4 desteği bulunuyor mu peki?
  16. B

Cevap için teşekkür ederim ancak klonlama olayı nasıl gerçekleşiyor ve windows'u klonlamadan oyun indirsem sıkıntı çıkarır mı?
  17. B

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim bilgisayarımda Adata Legend 750 500GB PCI-e NVMe (okuma - 3500 MB, yazma - 3000 MB) M.2 SSD bulunuyor. Bilgisayarıma çok oyun yükleyen biriyim, bundan dolayı depolama haliyle artık yeterli gelmiyor. 1TB bir M.2 SSD almak istiyorum ancak nelere dikkat etmem...
Geri