Arama sonuçları: *

1. U

Öneri Darmoshark K8 1 AYLIK KULLANICI DENEYİMİ

Çok saol hocam öyle yapıcam.
  2. U

Anladım hocam, m3 pro aldım aynı yerden onun kablosu ile denedim yine aynı sorun devam etti sarj oldu fakat tuşlar islevsiz. Kablolu moda bağlanmıyor. 1725532347 Ürünü geri gönderin diye mail attılar birde onla ugrascaz.
  3. U

Emin hocam geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ortaya aldım ama sadece sarj oluyor kesinlikle tuşlar aktif olmuyor. Fn ve e ye basılı tutarak Bluetooth ile baglamayi başardım. Sizde de aynı klavye varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. U

Hocam ürün bugün elime ulaştı. Bluetooth u görmedi baglanamadim hadi o önemli değil ama kablolu moda aldığımda sadece sarj oluyor ve tuşlar hiç bir şekilde çalışmıyor. Benim bilmediğim bir ayar falan mı var acaba?
  5. U

Apex Pro Mini'de kendi kendine basma sorunu mu var?

Hocam bende sarj durumunu stabil göstermiyor, bir yüzde 60 gösteriyor bir yüzde 90. Sizler böyle hir sorun ile karşılaştınız mı.
  6. U

Steelseries Apex Pro mini mağduriyeti

Hocam aynı klavye bugün elime geçti, bende o programı kurdum birden steelseries tuşu işlevsiz hale geldi. Onu güncelleme yaparak hallettim ama bu seferde sarj degerleri cok oynak gösteriyor. Sarj ettim mesela yüzde 80 ama şarjı çıkarttım 2 dk geçti bu seferde yüzde 70 gösteriyor. Siz ne...
Top Bottom