Arama sonuçları: *

1. B

Yön Tuşları harf yazıyor

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır üst yön tuşum "ö" yazıyor. ama ö tuşunun kendisinde bir sıkıntı yok o da "ö" yazıyor. diğer tuşlarda da bir problem yok. klavyedendir diye düşünüp yeni klavye aldım ama durum aynı. ne yapmalıyım?
  2. B

Max 900'e USB Girişli Kulaklık Tavsiyeleri

Dostlar, kulaklığım bozulduğundan beri piyasada bir oraya bir buraya savruluyorum. Hala da kendime adam gibi bi kulaklık bulamadım. USB girişi olması yeterli, gerisi pek de önemli değil. Işık, çıkarılabilir mikrofon vs. hiç önemli değil. Şu anki kulaklığımın sağ tarafından ses gelmemesi...
  3. B

Sisteme PSU ve Kasa ariyorum

tesekkur ederim
  4. B

PSU'lardan da pek anladigim soylenemez, ne alsam isimi gorur minimum butceyle?
  5. B

öneriniz ne olur ve su anki psu'yu bu sistemle kullanmak ne kadar riskli olur, mesela "yakabilir" dediniz, bunun olasiligi yuksek midir, dusuk mudur?
  6. B

neden ve oneriniz ne olur, yanlis anlamayin yargilama amaciyla degil, ogrenme amaciyla soruyorum.
  7. B

hocam psu yeterli olur mu ve darbogaz yapmamasi icin monitor secimim onemli olur mu
  8. B

2000 ve alti hocam
  9. B

Arkadaslar, kendi imkanlarimla mevcut bilgisayarima bir upgrade yapacagim. bu tur upgrade isleriyle pek ilgili degilimdir. yardim edebilir misiniz, asagida alacaklarimi yaziyorum. Zotac GeForce RTX 4060, Intel Core i5-12400F ve Gigabyte H610m H V2. Ekstra olarak 1TB SSD ve 32 GB ram alacagim...
Geri