Arama sonuçları: *

1. B

Kasadan 2 kısa 1 uzun bip sesi geliyi

Hocam sanırım oyunla ilgili değil ekran kartı yüke binince bu sesi çıkarıyor furmark yaptim hala calisiyo gpu %98 de gpu vram %13 de çalışıyor furmark testi boyunxa ara ara ötmeye devam ediyor kartta problem olabilir mi yada duzeltmenin bi yolu var mı
  2. B

Hocam ekran kartını sök tak yaptim ayriyetten ramleri söküp yerlerini değiştirdim ancak problem cozulmedi bilgisayarı normal kullanirken hic bir sorun yok ancak oyuna girince girdigim an biplemeye başlıyor ekran kartı ve ram harici nerde sıkıntı olabilir veya ekran kartının bozuk olma ihtimali...
  3. B

Bende ekran kartindan kaynaklı olduğu sonucuna vardım ama kafama takılan şey bu hatayı alan kişiler ya hiç görüntü alamıyor yada biosta kalıyor ben ise cs oynarken aldım ve sorunsuz calismaya devam etti farklı bisey olma ihtimali var mı (ekran kartını aksam sök tak yapar dönüş sağlarım)
  4. B

2 gün önce gamegarajdan gravix-5a modeli hazır sistemi aldim kasa 2 gundur sorunsuz calisiyordu bugun pc boştayken 2kisa 1uzun bip sesi geldi ama herhangi bi hatayla karşılaşmadım sistemi yeniden baslattim yakalsik bi 15-20 dk sonra kisa tek bip sesi geldi daha sonrasinda 1 - 1.5 saat kadar...
  5. B

50k bütçem var bu sisteme değer mi

Monitör ve ekipmanlar dahil 50-55k civarında bi bütçem var aşağıdaki kasa ve monitörü beğendim sizce alınır mi. Daha iyisi var mı ? Anakarti B650m-R Rami 32gb yaparak almayı düşünüyorum...
  6. B

30-35k arasi pc önerir misiniz?

Hocam elimde iş varken yazdım eğer denk gelirsen önceki paylaşımlarda bu tarz konuşmadım. konuyla alakalı yorum yaparsan sevinirim
  7. B

30-35k arasi pc önerir misiniz?

İşlemci : Ryzen 5 7500f veya 7600 Anakart : Size kalmış Ram : Marka fark etmez 32 gb 2x16 Ekran kartı : Rtx4060 ti 16gb Ssd : 1tb orta seviye olsa yeterli Not : cs valo fivem tarzi oyunlar oynıcam göz önünde bulundururabilirsiniz
  8. B

33000tl Bütçem var ( esneyebilir) kasa önerir misiniz?

İşlemci : Ryzen 5 7500f veya 7600 Anakart : Size kalmış Ram : Marka fark etmez 32 gb 2x16 Ekran kartı : Rtx4060 ti 16gb Ssd : 1tb orta seviye olsa yeterli Not : cs valo fivem tarzi oyunlar oynıcam göz önünde bulundurursunuz
  9. B

Luna 7/A RX/RTX hazır sistem almak mantıklı mı?

Bu sistemde anakart ram ve ssd bakimindan cok eksik var hocam işin içine 4070 girince fiyat artiyor o yuzden 4060ti a bakiyorum önerdiğin kasada diğer bileşenler cok eksik kalıyor
  10. B

Luna 7/A RX/RTX hazır sistem almak mantıklı mı?

hazir sistem öneriniz varsa yazabilirsiniz Ekran kartı 16gb
Geri