Arama sonuçları: *

1. F

XIAOMI main menu recovery ekranından çıkamıyorum ACİL

Youtube'ta video izlerken telefon kendini yeniden başlattı fakat ana ekran yerine recovery ekranında açıldı. Ses tuşlarımda herhangi bir sorun olmamasına rağmen recovery ekranından çıkamıyorum. Telefonumda önemli veriler var bu yüzden sıfırlamak da istemiyorum. Ne yapmalıyım??? (reboot, safemode...
  2. F

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM PC AÇILMIYOR

Anakart-psu bağlantısını kontrol et
  3. F

Ucuz monitöre güven olur mu

1080p ve 2k çözünürlükte tercih edilebilir ama 4K için bilindik marka alınmalı bence
  4. F

Hangi termal macun almalıyım 1 diş kalmış yetermi macun

Dostum berbat bişey sürmediğin sürece aman aman bir performans farkı olmaz. Linkini paylaştığım videoda da görebileceğin üzere aradaki performans farkları minimal düzeyde. 1 bezelye boyutundan biraz fazla sürmen yeterli olacaktır.
  5. F

RTX 5000 serisinin fiyatlarını kendi elimizle yükseltiyoruz!

Bu farkındalığın pratikte bir işe yarayacağını sanmıyorum. "Hayır dostum 5000 serisi pahalı çıkmayacak" diyerek daha ucuz bi fiyat beklentisine sahip olmak akıl dışı. Akakçede en ucuz Galax 4070 bile 26.200 TL iken 5070 in 32.000 TL'den aşağı türkiye pazarında olmasını bekle(ye)miyorum...
  6. F

Hangi termal macun almalıyım 1 diş kalmış yetermi macun

Konuyla alakalı hem Türkiye hem Globaldeki en detaylı tek video içerik. Umarım yardımcı olur
  7. F

Çözüldü✓ ASUS CASHBACK KAMPANYASI PARAMI HALA VERMEDİ

Evet 4 aydan fazla oldu. Sağlık olsun diyelim 1736613230 Paranız yatırıldı mı hocam?
  8. F

3 gün önce yattı hocam 1736612979 3 gün önce hesabıma yatırıldı. Bilginize arkadaşlar
  9. F

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 120 Evo İşlemci Soğutucu 2.000 tl

On numara soğutucu 7 bakır borusu var gözünüz kapalı alabilirsiniz
  10. F

Çözüldü✓ İlk defa bilgisayar kuruyorum soğutucu anakartla uyumlu değil mi ?

Sendekine benzer bir soğutucunun Türkçe montaj videosu. Umarım yardımcı olur
  11. F

İnternet sağlayıcısı önerisi

İstanbul içi kaliteli hizmet veren, fiyatı da abartılı olmayan internet sağlayıcısı firma tavsiyelerinizi bekliyorum beyler
  12. F

Anlaşılan e-postamızı atıp beklemeye devam ediyoruz. Asus üzdü..
  13. F

katılıyorum hocam, gözüm 950tl'yi gördüğünden değil de cashback var diye aldık. Yoksa daha f/p seçenekler de vardı. 1729793733 en fazla 20 iş günü garantisi veriyordu resmi sitede
  14. F

Bu kule tipi soğutucu alınır mı?

Güzel soğutucu, her türlü işini görür ama Phantom Spirit modelini tavsiye ederim. Ekstra 1 bakır borusu var, 1-3 derece fark ettiriyor. Ürün teknik özelliklerini linke bıraktım karşılaştırma yapabilmen adına fakat en ucuz hangi sitede satılıyor bilmiyorum.
  15. F

İncehesap indiriminde aldığım Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint White model mouse'un asus resmi sitesinde 950 tl geri ödeme kampanyası vardı fakat aradan 1 aydan fazla zaman geçmesine rağmen hala geri ödeme almadım. Asus sitesinden durumu kontrol ettiğimde kabul edilmiş durumda olduğu...
  16. F

[ÇÖZÜLDÜ] Youtube premium alınır mı?

Kesinlikle alınır
  17. F

Yeni PC aldım 1 Gün oldu çok ısınıyor

Minimum 360lık, tavsiyem ise 420 lik sağlam bir sıvı soğutucu almalısın. Sıvı soğutucuyu takana kadar da işlemcini düşük güç ayarlarında kullanmanda fayda var
  18. F

5 ayda B2 Reading Ingilizce ögrenilir mi?

Her gün 1 saatini ayır, gelirsin
  19. F

İncehesap gaminggecesi indirimli klavye alınır mı?

Selamlar arkadaşlar incehesap indiriminde Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu klavye 1100TL'den satışta. Sizce alınır mı? https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-65429/#ozellikler
  20. F

Okuduğum aklımda kalmıyor

O yorumların sebebi genelde bilim türündeki kitapların bilimsel makale havasında olması ve içerisinde bilinmesi gereken terim sayısının çok fazla olmasından kaynaklı. Carl Sagan nispeten daha sade olduğu için o tarz yorumlar yapılıyor fakat yine de kimsenin takılmadan kozmos gibi kitapları okuma...
Geri