Arama sonuçları: *

1. K

Final Fantasy XVI oyunu açılmıyor.

Teşekkür ederim, yönlendirebileceğiniz bir olursa lütfen mahrum bırakmayın. İyi akşamlar.
  2. K

Steam'den yükledim, C'de Steam'in dosyalarının içinde kurulu hocam. Çözümü var mıdır acaba? Parası bir yana oyundan keyif alıyordum bu deneyim durduk yere baltalandı.
  3. K

Oyunu epeyce oynadım, son oynayışımın ertesi günü açtığımda bu sorunu almaya başladım. Sildim yükledim, gördüğüm her yöntemi denedim. Square enix ile de temasa geçtim, onların dediklerini de harfiyen yerine getirdim (bana enter tuşuna bas diyorlar xD bir de şey deseydiniz bilgisayarınız açık mı...
  4. K

25-40 k arası laptop önerisi

link atar mısınız hocam 1727718120 bir linkt atacağım onunla karşılaştırır mısın? https://www.pttavm.com/lenovo-loq-15irh8-82xv00nktx-i5-12450h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-156-full-hd-gaming-laptop-p-1002636659?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.51.6
  5. K

önerir misiniz hocam olursa 4060 önerirniz rog serisinden 40K paraya dengeli bir şekilde en iyisini almak istiyorum hem markası güven versin hem kasası hem de parçaları olabildiğince 40K için
  6. K

Acer ve HP kasadan ve markadan ötürü tercih etmem zor lenovo mu yoksa asus model var tuf serisi onun harici assu rog öneriri misiniz?
  7. K

bu monitör iyi midir??

1080p için piksel yoğunluğu en yüksek monitör hangisi 24 inç için bir film açıyorum sekmeyi küçültünce görüntü sanki 4K gibi geliyor bana
  8. K

Apple TV+ TR de nasıl kullanabilirim?

hayır öyle değil. apple tv zaten var bir şekilde kullanabiliyorum ancak apple tv+ netflix gibi abonelik sunan bir platform ve usa apple hesabı açıp ardından üyeliği başlatmak gerekiyor. ancak yurtdışı numarası alamıyorum bu probelmi güvenilir bir şekilde nasıl çözerim asıl sorun yaşadığım kısım...
  9. K

daha kesin konşur musunuz benim de bütçem 33 40 arası bana birkaç alternatif önerir misiniz ve nedenleri alayım direkt açayım sorunsuz bir şekilde kasası kaliteli olsun aksın marka gücü de etkili mi ayrıca herkes asus al asus al diyor
  10. K

marka olarak ne önerirsiniz? daha farklı önerileriniz yok mu? servis konusunda hangisi daha iyidir ayrıca? msı öneriniz olur mu?
  11. K

12. K

Apple tv+ Türkiye'de nasıl kullanabilirim.

Bilen kişiler varsa. Numara işini nasıl çözmüşler ve vpn gerekiyor mu?
Geri