Arama sonuçları: *

1. rekkefolge

MSI A520M-A PRO anakartına 2 m2 ssd takmak mümkün mü

bir sorun çıkarmadan takabilirim değil mi bunu
  2. rekkefolge

önerebilceğin bir şey var mı peki
  3. rekkefolge

sistemimde MSI A520M-A PRO anakartı var ve 1 adet m2 ssd slotu var baktığım kadarı ile de 1 adet pcie x1 girişi var bunu 1 adet daha m2 ssd takmak için ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim.
  4. rekkefolge

A520M-A Pro sisteme kasa önerisi

teşekkür ederim hocam bunuda listeme ekledim 1724346694 stresten hiç bu açıdan düşünememiştim teşekkür ederim hocam ufkumu açtınız.
  5. rekkefolge

kasam hakkında pek bi bilgiye sahip değilim pek bilinmeyen bi marka olduğu için attığım fotoğrafta markası ve modeli mevcut bilgi sahibiysen beni bilgilendirirsen sevinirim 1724346420 hangi modeli peki hocam ve bunun yanına hangi psu yu önerirsiniz
  6. rekkefolge

dahili psu ile geliyor mu yoksa psu suz mu
  7. rekkefolge

peki hocam 2000-3000 bandında güzel soğutmalı güvenilir bir kasa biliyor musunuz ?
  8. rekkefolge

deepcool cc560 biraz daha mantıklı geldi sizce nasıl
  9. rekkefolge

Önerin için teşekkür ederim hocam peki sizce bitfenix markası nasıl, ayrıca ekstra önerin olursa paylaşırsan sevinirim 1724321278 Önerini değerlendireceğim hocam teşekkür ederim, ekstradan önerin olursa paylaşırsan sevinirim hocam, sizce cc560 nasıl ?
  10. rekkefolge

Hocam eksikleri sırasıyla değiştireceğim ama ilk olarak kasadan başlamam gerek diye düşündüm önerilerin için teşekkür ederim.
  11. rekkefolge

Selam dostlar yaklaşık 3 4 gün önce rtx 4060 lı bir hazır sistem aldım (sistem aşağıda mevcut) fakat kasasının frisby fc 9320g olduğunu gördüm ve araştırmalarım sonucu iyi olmadığını gördüm, daha iyi bir kasa öneriniz var mı ?
Top Bottom