Selam dostlar şu anda Anker Soundcore Q30 kullanıyorum fakat çok hor kullanmamama ramen sağ kısmında çatlaklar başladı Anker firması tamir yapmadığı için yollayamıyorum. Bana sağlam malzeme kalitesi ve güzel özellikli kulaklıklar önerirseniz sevinirim.
bende öyle düşündüm ürün incelemerinde herkes övmüş ve bilindik firmaların mouselarından iyi olduğunu söyleyenler bile var kafamı karıştıran konu tam olarak bu
1731493710
steelseries rival 3 kullanıyorum
Selamlar. Genellikle FPS oyunları oynayan biri olarak wireless mouse almak istiyorum fakat birinin övdüğünü bir gömüyor birinin gömdüğünü bir övüyor kafam çok karıştı 2000-3000 arası önerebileceğiniz mouselar nelerdir dostlar.
sistemimde MSI A520M-A PRO anakartı var ve 1 adet m2 ssd slotu var baktığım kadarı ile de 1 adet pcie x1 girişi var bunu 1 adet daha m2 ssd takmak için ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim.
kasam hakkında pek bi bilgiye sahip değilim pek bilinmeyen bi marka olduğu için attığım fotoğrafta markası ve modeli mevcut bilgi sahibiysen beni bilgilendirirsen sevinirim
1724346420
hangi modeli peki hocam ve bunun yanına hangi psu yu önerirsiniz