Arama sonuçları: *

1. rekkefolge

Sağlam Malzeme Kalitesi Olan Kafaüstü Kulaklık

Selam dostlar şu anda Anker Soundcore Q30 kullanıyorum fakat çok hor kullanmamama ramen sağ kısmında çatlaklar başladı Anker firması tamir yapmadığı için yollayamıyorum. Bana sağlam malzeme kalitesi ve güzel özellikli kulaklıklar önerirseniz sevinirim.
  2. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

ilk mouse güzel geldi gözüme onuda listeme ekledim teşekkür ederim eğer daha düşündüğün olursa yazarsan sevinirim.
  3. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

bunlar dışında önerebileceğiniz başka model varmıdır peki biraz daha 2000-3000 arası
  4. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

hocam stokları bitmiş
  5. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

o da doğru hocam peki önerdiklerinizin son listesini atabilir misiniz rica etsem
  6. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

bunuda listeme ekledim hocam sizce rampagenin mouse sizce nasıl güzelmidir
  7. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

tam oluyor gibi
  8. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

bende öyle düşündüm ürün incelemerinde herkes övmüş ve bilindik firmaların mouselarından iyi olduğunu söyleyenler bile var kafamı karıştıran konu tam olarak bu 1731493710 steelseries rival 3 kullanıyorum
  9. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

fiyat olarak 3000 çok geçmesin ama önemli olan şey bana oyun oynarken gerçekten rahat hissettirsin istiyorum önemli olan şey bu
  10. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

hocam ellerim küçük ve palm şeklinde tutuyorum.
  11. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

rampage zenith proyu öneriyorlar sizce nasıldır hocam 1731493334 düşündüklerim arasında o da var bana şu an rampage zenith proyu önerdiler sizce nasıl
  12. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

hocam hiç wireless kullanmadım o sebeple 8k olayı nedir ne avantajı vardır açıklarsanız sevinirim
  13. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

düşündüklerim arasında var ama bilmiyorum tam
  14. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

temu vb. yerlerden garanti sebebiyle almak istemiyorum 1731492316 güvenilir bir yer midir hocam ?
  15. rekkefolge

Wireless Mouse Önerisi

Selamlar. Genellikle FPS oyunları oynayan biri olarak wireless mouse almak istiyorum fakat birinin övdüğünü bir gömüyor birinin gömdüğünü bir övüyor kafam çok karıştı 2000-3000 arası önerebileceğiniz mouselar nelerdir dostlar.
  16. rekkefolge

MSI A520M-A PRO anakartına 2 m2 ssd takmak mümkün mü

bir sorun çıkarmadan takabilirim değil mi bunu
  17. rekkefolge

önerebilceğin bir şey var mı peki
  18. rekkefolge

sistemimde MSI A520M-A PRO anakartı var ve 1 adet m2 ssd slotu var baktığım kadarı ile de 1 adet pcie x1 girişi var bunu 1 adet daha m2 ssd takmak için ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim.
  19. rekkefolge

A520M-A Pro sisteme kasa önerisi

teşekkür ederim hocam bunuda listeme ekledim 1724346694 stresten hiç bu açıdan düşünememiştim teşekkür ederim hocam ufkumu açtınız.
  20. rekkefolge

A520M-A Pro sisteme kasa önerisi

kasam hakkında pek bi bilgiye sahip değilim pek bilinmeyen bi marka olduğu için attığım fotoğrafta markası ve modeli mevcut bilgi sahibiysen beni bilgilendirirsen sevinirim 1724346420 hangi modeli peki hocam ve bunun yanına hangi psu yu önerirsiniz
Geri