Arama sonuçları: *

1. H

7500F ve ASUS TUF RX 7800XT Sistem Uyumluk

Maalesef yok hocam. Bazıları yeter diyor bazıları yetmez diyor ne yapayım?
  2. H

Bütçe hiç çıkmıyor hocam sizce sıkıntı yapar mı?
  3. H

Alacağım sistem bu uyumlulukta sorun var mıdır? (Maalesef ki başka hiçbir şeyi yükseltemiyorum) a) PSU yetmez diyorlar sizce yeter mi? b) Anakart kötümü? Not: En önemlisi PSU yeter mi çok önemli Sistem orijinal link
  4. H

40.000 TL Sistem Tavsiyesi

Dostum keşke kendi konunu açsaydın (: burda başka bir şey konuşuyoruz
  5. H

Ben de öyle düşündüm ama vazgeçtim sonra. Bu fiyata güzel bir sistem düşürsek baya bir götürür bizi. 5 sene sonra upgrade çakarız.
  6. H

İlla bir şeyden kısıyorlar. Adam gibi sistem yok. Soğutucusuz almak zorunda kalcam sonra işlemciden verim alamayacağım belki yanacak. O kadar da para veriyoruz. 1724346387 Alınmaz.
  7. H

bütçe kalmıyor maalesef. monitör aldığım için daha fazla çıkamıyorum. stok soğutucuyla işlemci yanar değil mi
  8. H

400TL verip B serisi anakarta geçtim üstüne 932TL verip 1TB kingston ssd geçtim ama hocam soğutucu stok. Ne yapacağım bilmiyorum. Daha fazla çıkamam 39.302 oldu
  9. H

Daha iyi AMD sistem bulunmaz mı?
  10. H

Monitörüm 1980x1080 ama ilerde 2k'ya geçmeyi düşünüyorum. Çift monitör yapmam lazım. Bütçem ancak bu kadar üstü maalesef ki olmuyor. Tebilon'da istediğim sisteme maalesef zam geldi. Aradığım özellikler: - 1TB ssd - 32gb ram (opsiyonel) - AMD ekran kartı (güzel nvidia varsa da alabilirim) -...
Geri