Arama sonuçları: *

1. S

Hdd HD tune taraması ve pc yavaş acılması

Knk eyw sorun cözüldü hdd cıkardım 2sn de acılıyor pc hdd ya garanti yada tamire yol gözüktü
  2. S

Bu arada cok teşekkürler ilginiz için 1588292818 Keşke 20 25 sn olsa cok bekletiyor bios ekranında msi yazısı ve sürekli dönen daire ama acılıyor geç te olsa 1588292933 HDD cıkarmayı denicem yarın cok teşekkürler 1588293342 Bu arada olayı kronolojik bir şekilde anlatim ilk olarak %100 disk...
  3. S

Knk şöyle ssd aldım ancak alınca format atıp hdd sildim ssdye kurdum win10 hdd den ssdye klonlamayla uğraşmadım komple temizledim 1588292599 Ayrıca ben pc yi masa üstü bu arada bi yerden bi yere cok taşıdım (keşke dizüstü alsaydım :)) üstüne üstlük benim ufak kardeş pc yi sehpadan düşmesine...
  4. S

Abi şimdi 4 dikdörtgen 1 saat 19 dk yazıyor sanırım normalmi yoksa benmi cok takıntı yapıyorum
  5. S

Merhabalar bilgisayarımın yavaş acıdığı için win10 dan kaynaklanıyordur diye ssd aldım ancak düzelmedi bende biosunu güncelledim yavaş acılıyor diye ancak güncelleme pc reset attıktan sonra siyah ekran hatası verdi bende bilgisayarcı ya gönderdim adam ramin bozuk olduğunu ve idareten 4gb ram...
Geri