Arama sonuçları: *

1. M

ARMOURY CREATE YÜKLENMELİMİ?

cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
  2. M

50k ya kadar bilgisayar önerir misiniz? ?

Hocam aklınızda bişeyler varsa atın biz onları yorumlayalım şu daha iyi olabilir tarzından
  3. M

ARMOURY CREATE YÜKLENMELİMİ?

Arkadaşlar ASUS PRİME B650M-R ana kart Kullanıyorum sadece ARGB ayarı ve sıcaklık kontrolü için Armoury Create yüklemeyi düşünüyorum ancak bazı kaynaklar performasnı çok düşürdüğünü söylemiş sizce yüklemelimiyim?
  4. M

XİGMATEK KASADA FAN DİZİLİMİ NASIL OLMALI?

Tamamdır hocam sağolun.
  5. M

XİGMATEK KASADA FAN DİZİLİMİ NASIL OLMALI?

Arkadaşlar görseldeki XİGMATEK PANO S kasasını kullanıyorum ancak bir sorum olacak kasanın alt fanları havayı içerimi üflemeli yoksa egzoz görevi görüp dışarımı atmalı her yerde farklı bir cevap görüyorum o yüzden size danışmak istedim. Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  6. M

W11 EN İYİ RUFUS AYARLARI?

Arkadaşlar w10 olan bilgisayarımı w11 yapma kararı aldım bilgisayarım w11 rahatça kaldırır ancak en iyi rufus ayarları neler öğrnmek istiyorum. Mesela bende şuan (Çevrimiçi Microsoft Hesabı Gereksinimini Kaldır-Veri Toplamayı Devre Dışı Bırak-Bitlocker devre dışı bırak) açık bunlar iyi midir?...
  7. M

5070 SON DRİVER GÜNCELLEMESİ SORUNU?

iNNO3D 5070 2x kullanıyorum sorunsuz şekilde 8-9 aydır kullanıyordum ancak dün bir driver güncellemesi yaptım. Bugün maç izlemek için beinconnecte girdiğimde bir anda siyah ekran geldi sonra tekrar ekranım geldi. Birşeymi var diye nvidia appe girdim ayarlar kısmına tıkladım bu seferde ekran...
  8. M

R5-7600X İÇİN KULE TİPİ ÖNERİSİ?

Hocam DEEPCOOL AK620 soğutucuya ne dersiniz uygunmudur?
  9. M

XİGMATEK PANO S SIVI SOĞUTMA NEREYE TAKILIR?

arkadaşlar xigmatek pano s kullanıyorum ve kasamda üst taraf cam olduğu için radyatörü oraya takamıyorum yakın zamanda GIGABYTE AORUS WATERFORCE II 360 almayı planlıyorum montajını nasıl yapacağım? NOT:işlemcim R5-7600X
  10. M

R5-7600X İÇİN KULE TİPİ ÖNERİSİ?

R5-7600X işlemcim var ve xigmatek pano s kasa kullanıyorum kasamın hava akışı gayet normal ama soğutucum çok kötü işlemci %50 kullanımda 70-75 derecelere çıkıyor bana çok iyi bir kule tipi soğutucu lazım. Önerilere açığım
  11. M

5070 GTA5 LEGACY FPS?

Arkadaşlar 5070 kullanan arkadaşlar gta5 legacy de ultra ayarlar msaa kapalı kaç fps aldığını söyliyebilirimi.Bende fps 180-120 arası değişiyor yağmurlu havada ama gpu kullanımı 50 üzerine çıkmıyor
  12. M

TLOU P2 İNDİRİMDE Alınır mı??

Hocam onu oynadım bitirdim 3-4 hafta oluyor o yüzden sordum alınır mı? diye
  13. M

KAVREMVR.EXE NASIL KULLANILIR?

kaspersky remover uygulamasından kaspersky standart uygulamamı kaldıracaktım ancak kaspersky remover uygulaması içinde hangi kaspersky sürümünü kaldıracağınızı soruyor orda kendi uygulamamı buldum ancak uygulama yanında mr9-mr13-mr20 vs yazıyot hangisini seçeceğim onu soruyorum
  14. M

NZXT H210l alınır mı?

hocam bildiğim kadarıyla kasada mini ITX ana kart desteği var yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.
  15. M

KAVREMVR.EXE NASIL KULLANILIR?

Kasperskyi silmek için kullancağım baştan kuracağım çünkü kasperskyi ancak kavremvr.exe yi açınca uygulama seçme kısmında birçok uygulama var kendi uygulamamı buldum ancak mr20 felan yazıyor yanında onlar nedir ve hangisini seçeceğim bilmiyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
  16. M

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

Ha pardon hocam olur tabii ki neden olmasın sıcaklığı iyi derecede düşürsün yeter 1757074231 Benim şimdiki soğutmam işlemci yüzde 50-60 kullanımdayken 80-85 dereceye çıkarıyor baya kötü yani
  17. M

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

Hocam o benim soğutmam ben sizden sıvı soğutma önerisi istiyorum.
  18. M

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

Destekliyor hocam.
  19. M

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

Bu arada bütçe 5-6k felan
  20. M

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

Ben 2 ay önce kasayı alırken parça seçimini güzel yaptım ama bütçeden dolayı pek iyi bir soğutma seçemedim seçtiğim soğutma rampagein kule tipi bir soğutmasıydı bana işlemciyi iyi soğutacak bir sıvı soğutma lazım işlemcii;7600X
Geri