Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RX 9060 XT 16 GB Sistem 43.599 TL! - Hoparlör Hediyeli

r5 7600 vs r5 7500f oluyo ama ekran kartımı çok önde burdakinin
  2. B

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RX 9060 XT 16 GB Sistem 43.599 TL! - Hoparlör Hediyeli

https://www.gaming.gen.tr/urun/862654/pc-hocasi-gg17-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/?utm_source=YouTube&utm_medium=PCH bu nasıl arkadaşlar
  3. B

Chest press makine tercihi

orta üst göğüs diye biliyorum wide chest press'i
  4. B

Chest press makine tercihi

programımda pazartesi ilk hareket plate loaded chest press gittiğim salonda wide chest press ve chest press vertical mevcut hangisini kullanmalıyım
  5. B

B450M-A PRO MAX R5 5600 ile uyumlu mu ?

B450M-A PRO MAX R5 5600 ile uyumlu mu ?
  6. B

Kulak İçi Bluetooth Kulaklık önerisi/ Bütce 800 TL

Spora gidip gelirken ve spor salonunda telefonda müzik dinlemek için. 800 TL bütçe
  7. B

Xiaomi Redmi Buds 6 Play /Alınır mı

spora giderken ve sporda kullanmayı düşünüyorum bütce bu seviyeler önerilerinizi bekliyorum
  8. B

Sporda kullanmak için Bluetooth kulaklık önerisi (500 TL )

[H3 id='Xiaomi+Redmi+Buds+6+Playbu+nasldr+biliyonmu600+buda']Xiaomi Redmi Buds 6 Play bu nasıldır biliyonmu 600 buda[/H3]
  9. B

Sporda kullanmak için Bluetooth kulaklık önerisi (500 TL )

sporda kullanmak için Bluetooth kulaklık önerisi (500 TL) android
  10. B

RDR 2 DAHA YÜKSEK İNDİRİM YAPAR MI ?

steam bakiye var ya
  11. B

google steam rdr2 %75 indirim 14.99$
  12. B

RDR2 indirimde 2 saate falan bitiyor yakın zamanda kış indirimleri var orada daha yüksek indirim ihtimali varmı?
  13. B

Veevpn kendi yüklenmiş

chrome açtığımda ücretsiz chrome vpn etkinleştirebilirsiniz vesaire dedi uzantılara baktığımda oraya gelmişti neden olmuş olabilir yeni güncelleme falan mı
  14. B

Necesse vs terraria öneri

daha önce ikisinide oynamadım Benzer oyunda oynamadım ilgimi çekti bu aralar hangisini önerirsiniz
  15. B

Discord için ip v4 değişmek mi goodbydpi kullanmak mı ?

discordu ipv4 değiştirerek kullanabiliyorum(türknet) böylesimi daha iyi goodbydpi ile kullanmak mı ? böyle bi konu açmak yasakmı bilmiyorum.
  16. B

Termal macun yeterlimi

bende aynı soğutucu kullanıyorum boşta kaç derece şuan güncel
  17. B

Termal macun yeterlimi

valla o kadar yayabildim soğutucu takdım kapadım soğutucuyla iyce yayılmaz mı
  18. B

Termal macun yeterlimi

19. B

Termal macun yeterlimi

yayılımı vesair idare eder harelde 1752921498 yayılımı vesair idare eder harelde 1752921509 yayılımı vesair idare eder harelde
  20. B

Termal macun yeterlimi

Arkadaşlar x şeklinde sürmek istedim X in bi parçasını sürdüm macun bittti Bende elimden geldiğince yaydım kapadım Mx4 kullandım Tekrar mx4 sipariş etmeyi düşünüyorum Gelince yenileyeyim mi Yeterlimidir
Geri