Arama sonuçları: *

1. B

Steam Çöktü mü ? Bağlantı Yok

Arkadaşlar 4-5 dk önce bi anda steam bağlantısı koptu galiba çökme yaşandı, arkadaşımda da aynı durum var. Erişim engeli durumu falan var mı ? Bilgisi olan varsa yazabilir. Sizde durum nedir
  2. B

Windows Etkinleştirme Anahtarını nereden almalıyım ?

Merhaba yaklaşık 5 ay önce bilgisayar almıştım ve başlarda sıkıntı yoktu şimdi sağ altta windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor. Windows Key i nerden almalıym ve hangi türde olmalı. İleride sistemi yükseltirsem bu key i tekrar kullanabilir miyim ? Bilgili birisi yardımcı olursa sevinirim.
  3. B

Yardım Xbox Game Pass Bannerlord Mod Sorunu

Arlkadaşlar lütfen yardım edin bu videodaki adımları doğru şekilde yapıyorum . Ama sonrasında oyuna girerken windowstan bilirdim alıyorum güvenlikle alakalı ''yine de çalıştır'' diyerek BLSE'yi çalıştırıyorum modlarda herhangi bir uayrı simgesi var mı diye kontrol edip giriyorum(yok) oyun...
  4. B

1000 TL Bandında Kulaklık Önerisi

Agalar Kulaklık almam lazım idarelik birşeyler olsa yeter. Genel olarak oyun oynuyorum ve arkadaşlarımla konuşıyorum hard FPS oyuncusu değilim, ses kalitesi ve mikrofonu biraz iyi olsun. Adamın nerden geldiğini anlasam yeter. Sanırım bu fiyata en çok Bu Kulaklık öneriliyor. Sizce napmalıyım bu...
  5. B

Yardım i5 12400F çok ısınıyor, Fan Sorunu mu?

Evet anakart yanlış yazmışım kasa : MSI MAG FORGE M100A
  6. B

Normalde sistem 13400F ile gelecekti ama elinde olmadığı için geçici olarak 12400F takmış bilgisayarci, öneri için teşekkür ederim ama kasaya sığıp sığmayacağını tam olarak nasıl anlarım? Ekran kartı Gigabyte H610m H v2 DDR4
  7. B

Merhaba, 3 gün önce bir bilgisayarım oldu i5 12400F ve RTX4060 ikilisi ile geldi(bir yakınımın hediyesi) İşlemcim Steam pubg oynarken ilk oyundan 100° ye çıktı ve bunun normal olmadığını düşündüm. İşlemci fanı stok değil ama sanırım yetersiz kalıyor. (Fan Galiba Bu) 1 ay sonra 13400F e geçeceğim...
Geri