Dostlar yeni bir ps5 aldım, arkadaşım da hesabını verip al bende baya oyun var oynarsın dedi fakat onun hesabına girince PS Plus oyunları hariç diğer oyunların sağ üst kısmında bir kilit işareti var ve oyunu yükleyemiyorum oyunun sayfasına geldiğimde “Ürünü Görüntüle” yazıyor. Hem kendi...
Hocam kablodayken GIF'i yükledim fakat 2.4g'ye geçtiğimde yine o şarj kısmını gösteren ekran geliyor GIF gözükmüyor. 2.4g ile bağlıyken uygulamasını açtıp GIF'i seçmek istersem de uygulamadaki TFT ekran kısmı görünmüyor
Dediğim gibi ben daha telefonu kapatmadan mail geldi onaylıyorum diye cevap da yollayıp müşteri temsilcisine söyledim sistemden kontrol etti evet onaylanmış sisteme düştü iyi günler diyip öyle kapattı
Ön bilgilendirme ve satış sözleşmesini gönderiyorlar. İşte ödeme yöntemini aldığın ürünün doğruluğunu falan onaylıyorsun. Eğer müşteri temsilcisi onaylandı diyorsa çok önemli olduğunu sanmıyorum. Aklımda kalmasın diyorsanız bi arayın sorun bence
Telefonla görüşürken direkt olarak geldi. Benim telefon numaram Vatan’a kayıtlı olduğu için mailimi söylememe gerek kalmadı otomatik olarak kayıtlı mailinize gönderildi dedi satış temsilcisi
Aslında kast ettiğim daha çok ürünün mevcut olduğu mağazalardan bize en yakın mağazaya kargolayıp oradan alacağımız mı yoksa direkt olarak eve mi kargoladıklarıydı. Aradım sordum direkt olarak eve kargoluyorlarmış mağazadan mağazaya kargolama söz konusu değilmiş