Arama sonuçları: *

1. ThePercy

PS5 Arkadaşımın hesabından girince oyunlar kilitli gözüküyor

Dostlar yeni bir ps5 aldım, arkadaşım da hesabını verip al bende baya oyun var oynarsın dedi fakat onun hesabına girince PS Plus oyunları hariç diğer oyunların sağ üst kısmında bir kilit işareti var ve oyunu yükleyemiyorum oyunun sayfasına geldiğimde “Ürünü Görüntüle” yazıyor. Hem kendi...
  2. ThePercy

Çözüldü✓ AK820 pro TFT screen

Hocam vallahi çok sağol ya:blobdance:
  3. ThePercy

Hocam kablodayken GIF'i yükledim fakat 2.4g'ye geçtiğimde yine o şarj kısmını gösteren ekran geliyor GIF gözükmüyor. 2.4g ile bağlıyken uygulamasını açtıp GIF'i seçmek istersem de uygulamadaki TFT ekran kısmı görünmüyor
  4. ThePercy

Bu TFT ekranına GIF yükleme olayı sadece kablo ile bağlıyken mi oluyor 2.4G üzerinden kullanırken çalışmıyor mu?
  5. ThePercy

MONSTER NOTEBOOK MONİTÖR NE ZAMAN GELİR?

Pazar günü kargo şirketleri kapalı olmuyor mu?
  6. ThePercy

F/p sakal tıraş makinesi önerir misiniz

Philips One Blade
  7. ThePercy

Close grip lat pulldown hangi kas gruplarını çalıştırır?

Hocam çoğunlukla lat odaklı bir sırt programı olmuş ben olsam bir tane de upper back hareketi eklerdim
  8. ThePercy

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Hocam ben de sitedeki numaradan aradım ve sipariş nereden geliyor benim de bir fikrim yok
  9. ThePercy

Montaj yapılmayınca daha hızlı geliyor doğrudur, valla ben montajlı söyledim hiç montajla uğraşamam :D
  10. ThePercy

Vatan Bilgisayar tavsiyesi

R5 7500f 4060ti stok kaldıysa alabilirsin bence
  11. ThePercy

Dediğim gibi ben daha telefonu kapatmadan mail geldi onaylıyorum diye cevap da yollayıp müşteri temsilcisine söyledim sistemden kontrol etti evet onaylanmış sisteme düştü iyi günler diyip öyle kapattı
  12. ThePercy

Ön bilgilendirme ve satış sözleşmesini gönderiyorlar. İşte ödeme yöntemini aldığın ürünün doğruluğunu falan onaylıyorsun. Eğer müşteri temsilcisi onaylandı diyorsa çok önemli olduğunu sanmıyorum. Aklımda kalmasın diyorsanız bi arayın sorun bence
  13. ThePercy

Telefonla görüşürken direkt olarak geldi. Benim telefon numaram Vatan’a kayıtlı olduğu için mailimi söylememe gerek kalmadı otomatik olarak kayıtlı mailinize gönderildi dedi satış temsilcisi
  14. ThePercy

Hocam vallahi ben herhangi bir özelleştirme yapmadım ama umarım kasadan pek memnun değilim tek ümidim umarım çok üzmez
  15. ThePercy

Gerekmiyor direkt eve kargolanıyor
  16. ThePercy

Hocam ben de şimdi bu sistemi aldım telefonla siparişten umarım size de kalır vicdan azabı çekerim yoksa…
  17. ThePercy

Aslında kast ettiğim daha çok ürünün mevcut olduğu mağazalardan bize en yakın mağazaya kargolayıp oradan alacağımız mı yoksa direkt olarak eve mi kargoladıklarıydı. Aradım sordum direkt olarak eve kargoluyorlarmış mağazadan mağazaya kargolama söz konusu değilmiş
  18. ThePercy

Telefonla sipariş yaptığımızda mağazadan kasayı mı ayırtıyorlar yoksa yine kargoyla gönderiyorlar mı?
  19. ThePercy

Ya mağaza satışı yapacaksan niye siteye koyup ümitlendiriyorsun ki
  20. ThePercy

🔥İndirim PS5 Dijital Sürüm 18.499 TL | AMAZON PRIME 🔥

20.150 tl gözüküyor
Top Bottom