Arama sonuçları: *

1. K

İncehesap 4060 sistem

https://www.incehesap.com/glamor-hazir-sistem-fiyati-62718/ işlemciyi 7500f yaptım kasayı da 650w yükselttim. Beni idare eder şimdilik
  2. K

İncehesap 4060 sistem

7500f yaptım 32 mb önbellek diye kasa wento 650 w yaptım.
  3. K

İncehesap 4060 sistem

Şuan satılan sisteme soğutucu ekleyemiyorum. Seçeneklerde yok ne yapabilirim
  4. K

amd ekran kartımı nvidia mı çok kararsızım?

galiba bu fiyata alınabilecek en iyi sistemi attın. teşekkürler peki 700 daha verip sıvı soğutucu almamı önerir misiniz? yoksa direkt böyle alıyım mı?=
  5. K

sadece oyun oynayacağım. amd hangi ekran kartına param yetiyor? 30 k bütçem var. ve işlemcinin de güçlü olmasını istiyorum ryzen 5600 bana biraz zayıf gibi geldi
  6. K

25 30 k arası bütçem var. kredi kartı ile hazır sistem almayı düşünüyorum. işlemci de karar kıldım ryzen7600 ryzen7500f düşünüyorum. fakat ekran kartını kararlaştıramadım? sizce hangi ekran kartını almalıyım? ilk defa gaming sistem alacağım. yorumlarınızı bekliyorum.
  7. K

RTX 4060 ile ryzen 7600 sistem almayı düşünüyorum?

yorumunuz için teşekkür ederim. ilk gaming bilgisayarım olacak daha önce hiç tecrübem yok. işlemci 7600 veyahut 7500f performansı hoşuma gitti. sıvı soğutuculu + biraz daha iyisi 30 kya yakın hangi sistemi önerirsiniz? teşekkürler
  8. K

RTX 4060 ile ryzen 7600 sistem almayı düşünüyorum?

RTX 4060 ile ryzen 7600 sistem almayı düşünüyorum? fakat darboğaz veya uyumsuzluk sorunu olur mu? hazır sistem alacağım. o yüzden sitelerde 30 k bütçeye en mantıklı bu sistem geldi? daha iyi bir önerisi olan var mı?
Top Bottom