Arama sonuçları: *

1. HomelanderUi

Japonya iPhone 16 Pro ve Avrupa farkları

Hocam gayet yeterli bir süre kullanabiliyorum kalan sürede ise elimde iPhone SE var icloudları bağlayıp rahatlıkla devam edebilirim 1736023749 Hocam son kararınız mı acaba kesin alacağım çünkü
  2. HomelanderUi

Japonya iPhone 16 Pro ve Avrupa farkları

Selam arkadaşlar, Japonya 16 Pro almayı düşünüyorum, açtırmadan bir süre kullanacağım sadece. Avrupa veya amerika modelleriyle arasında kullanımı etkileyecek farklar var mı?
  3. HomelanderUi

İnditex mülakatına microsoft teams üzerinden çağrıldım?

Hocam o tarz zincir mağazaları bulunan şirketlerde çok fazla eleman giriş çıkışı olduğu için ilk mülakatı genellikle whatsapp, teams veya zoom üzerinden yapıyorlar. Konuşmana, duruşuna vs. bakıyorlar eğer beğenirlerse daha sonra yüz yüze mülakata çağırıyorlar
  4. HomelanderUi

Nvidia mi AMD mi hangisi

Nvidia ekran kartı Amd işlemci ilişkisi :peepokalp::peepokalp::peepokalp:
  5. HomelanderUi

Yardım 4000-6000 arası monitör önerisi

Oyuncu monitörü düşünüyorsanız Samsung Odyssey G3'ü öneririm amazondan uygun fiyata alabilirsiniz.
  6. HomelanderUi

30000 TL'ye Kadar Laptop Tavsiyesi?

Hocam 4050yle 4060 arasında çok büyük fark var alabiliyorsan 4060 al derim bu model bütçeni birazcık aşıyor ama bu laptop üzmez kesinlikle https://www.n11.com/urun/msi-katana-17-b12vfk-1031xtr-i5-12450h-16-gb-512-gb-ssd-16-gb-rtx4060-173-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-49424128?magaza=teknoryabilisim
  7. HomelanderUi

valorant acılmıyor nedne?

Daha önce açılıyor muydu aynı bilgisayarda? Eğer daha önce açılıyorsa ban yemişte olabilirsin ban yediğim zaman bende açamıyordum uyarı filanda vermemişti Riot supporta ticket açıp öğrenmiştim ban yediğimi
  8. HomelanderUi

HGS sürekli 75tl çekiyor

Dostlar selam, 5 gün önce İstanbul'dan Ankara'ya gidip geldik o günden beri sürekli hgs para çekiyor hesabımdan bilgisi olan var mı?
  9. HomelanderUi

Çözüldü✓ Kablosuz kulaklık mikrofon sorunu

Dostlar selam, asus tuf h1 wireless kulaklık kullanıyorum kablosuz bağlantıyı type-c adaptörü ile yapıyorum direk olarak ses sorunsuz geliyor ama mikrofon çalışmıyor daha önce laptopda kullanıyordum mikrofonda da seste de herhangi bir problem olmuyordu. yeni kasaya geçtim ne ile alakalı...
  10. HomelanderUi

Yardım Hoparlör önerisi (kablolu)

Hocam o bütçelerde hp'nin soundbar modelleri var 0 olarak orta seviye hoparlör denilebilir. Eğer 2.el almayı düşünüyorsanız Logitech modellerinden alabilirsiniz genel olarak kalitesi iyidir. Ben 900TL'ye sarı siteden 2.el 2+1 logitech Z213 aldım kutusu bile yoktu memnunum
  11. HomelanderUi

Yüz Bakımı için ürün onerisi ( erkek )

Yüz için söylüyorum; - Haftada 1 veya 2 haftada bir yastık kılıfını değiştir. - Yüz temizleme jeli al her gün sabah ve akşam kullan (önerim la rocha posay, cerave, yves roche) - Eğer maddi anlamda durumun yeterliyse nadiren güzellik merkezlerinde cilt bakımı yaptırabilirsin buhar vs. iyi gelir...
  12. HomelanderUi

🔥İndirim Nike & New Balance %30 indirim 🔥

Ayakkabılarda 41-42 numara yok
  13. HomelanderUi

Valorant %80 GPU kullaniyor.

BIOS güncel mi? veya yakın zamanda yanlış sürücü güncellemesi yapmış olabilir misin? ilk önce bunlardan başlayalım
  14. HomelanderUi

Çözüldü✓ GPU, CPU, Anakart PCI-E 4.0 ama SSD 3.0

Peki şuan benim kullandığım bileşenlere göre ssd ne kadar bi fark yaratır böyle aham şaham bir fark yaratır mı? Tekrar iade edip yenisini almakla uğraşmak istemiyorum ama diyorsanız ssd öyle fark yaratır uğraşırım tabii ki
  15. HomelanderUi

Çözüldü✓ GPU, CPU, Anakart PCI-E 4.0 ama SSD 3.0

Dostlar selam, Geçen hafta 0 bi sistem dizdim Ekran kartı asus dual rtx4060 İşlemci ryzen 5 5600 Anakart Asus B550M-K Bunların hepsi Pci-e 4.0 destekliyor ancak SSD'yi samsung 980 almıştım Pci-e 3.0 destekliyor bunu yeni fark ettim iade edebileceğimide düşünmüyorum windows kurduğum için Ne...
  16. HomelanderUi

Sistemin parçalarını nasıl birleştirebilirim?

Hocam aldığın anakartın ismini yazıp arat direk youtube'a daha rahat olur. Anakart tanıdık geleceği için öyle daha rahat olur fazla zorluk çekmezsin.
  17. HomelanderUi

PS 5 Mİ XBOX SERİES X Mİ

Bende artık xbox'ın bir tercih olduğunu düşünmüyorum ps5 çoğu açıdan daha ve kolaylığı var rahat bir şekilde farklarını inceleyebilirsin
  18. HomelanderUi

Çözüldü✓ Asus rog strix rx6650xt mı? Asus dual rtx4060 mı?

Asus dual RTX 4060 almış bulunmaktayım Sebebini şöyle açıklayayım Güvenilirlik, Uzun ömürlülük ve daha sonrasında daha rahat satış, Amd işlemci, nvidia ekran kartı ilişkisi <3 ve nvida ray tracing, dlss 3 gibi gibi şeyler. Yardımlarınız için teşekkürler.
  19. HomelanderUi

Hocam son soru geliyor şimdi ilk olarak yüksek performansından dolayı 12gb 6750xt’yi düşünüyorum ama 650w psu kaldırır mı? Eğer kaldırmıyorsa 16gb 7600xt’yi yapıştıracağım direk
  20. HomelanderUi

Var mı önerdiğiniz marka veya elinizde olan bir link? 14k’ya kadar 3 fanlı vs olanda alabilirim
Geri