Arama sonuçları: *

1. B

Ramin slotunu değiştirdikten sonra ekran gelmiyor.

@Emre Zengin ama hocam şöyle bı sorun var docp açınca bazı oyunlarda mavi ekran veriyor. Ram 3200mhz bende docp açıp önerilen frekans degerlerinilede baktım Ramin kendi sitesindeki değerlerle aynı. - docp açıp elimle 3000e çektim şimdi şuanlık crash vermiyor.
  2. B

Hocam benim malligim sanırım kontrol kalemiyle degdirince olmuyor normal tornavidayla tekrar denedigimde biosa soktu şimdi. Cok sagol
  3. B

Bu işlemi 2 kere yaptım hocam, kontrol kalemiyle yaptım diye olmamış olabilir mi? Tekrardan deneyeyim mi
  4. B

Evet az önce 2 de takılıydı şuan 1 de yine gelmiyor biosa falanda giremiyorum. En son docp açıktı.
  5. B

Farklı bir ram yok, bios pilini iki kere tak çıkar yaptım sıfırlanmıştır sanırım. Diski kontrol ediyimde nasıl kontrol edicem
  6. B

En az yarım saat açık bıraktım belki bir hata mesajı falan gelir diye ama yok simsiyah ekran. Ayrıca klavyeye ışık geliyor fakat mouse ve kulaklıkta bir şey yok. 1724430076 @Emre Zengin abi bakma şansın var mı?
  7. B

Oyunlarda crash yediğim için baktığımda Ramin slotunu değiştirmeye karar verdim. İlk başta 4.slottaydi bende 2 ye aldım ve çalıştırdım fakat ekran gelmedi. Forumda bios pili sıfırla diyenler vardı onuda yaptım yine olmadı. Daha sonra Rami söküp bilgisayarı kapatıp clrtsyi de tornavidayla bastım...
Top Bottom