Arama sonuçları: *

1. A

Bluetooth Mouse Önerisi

macbook kullanıyorum bilgisayarla birlikte HP 240 bluetooth mouse kullanıyodum ama tekeri bozuldu bu yüzden yenisini almam gerek gerçekten çok rahat bi kullanımı vardı çok rekabetçi oyunlar oynamadığım için gecikme çok önemli değil bütçem max 800
  2. A

Çözüldü✓ 10k ekran kartsız bilgisayar

11. sınıf yks öğrencisiyim belki cs valo falan atarım daha oyun oynamam
  3. A

25k civarı laptop önerisi

üniversitede işimi görsün cs2 gta 5 yüksek ayarlarda 60fps versin tasarımı şık olsun bi de ketçap mayonez olsun
  4. A

7-15k arası sessiz çalışan laptop önerisi

kuzenim üniversiteye gidicek sessiz çalışan hafif pili uzun ömürlü bir öğrenci laptopu alacak tavsiyeleriniz nelerdir ben acer aspire 3 ryzen 5 7520u modelini önerdim daha fiyat performans önerileriniz var mıdır
  5. A

Çözüldü✓ gençer gaming gen-xxi hazır sistemini almak üzereyim sizce alınır mı?

3050 8gb dan devam etsek darboğaz yapar mı zaten 3050 de ihtiyaçlarımı karşılar
  6. A

çok iyi oldu bunu kaydettim pazartesi sipariş ediceğim zaman bunu seçenekler arasında değerlendiricem
  7. A

bütçemi çok fazla zorluyorum halihazırda daha fazla ekleyemem bunların üstüne diğer ekipmanları da alıcam ama 17k ve altı daha iyi bir sistem önerin varsa duymak isterim
  8. A

18965 tl aynı 2x8 lik ramin adetini 2ye çıkardım ram soket sayısını bilmiyorum sığamaya bilir diye belirtiyorum toplam 4 ram oluyor
  9. A

gen-xxi rx6600 i3-12100f ve onu besleyen everestin 550w psusuna sahip(şimdi fark ettim muhtemelen bu psu stokta bitmiş ekstra 1k verip 700w psu seçtim) 16gb ram ve 512gb m2 ssd si bulunuyor, ne dersiniz sistem düzgün toplanmış mıdır almalı mıyım
Geri