Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ 2. el msi laptop alacağım değer mi?

Dostlar selam, 2. el msi laptop alacağım. Fiyatı 22.000₺. Bunu alıp basit şekilde premiere prodan render after effectsten bir şeyler falan yapabilir miyim? Muhtemelen kaç gb rami destekliyorsa o kadar yükselteceğim. Anladığım kadarıyla laptopun linki bu: Msi Thin 15 12.Nesil Core i5...
  2. E

57k bütçem var üniye laptop lazım

Demek istediğim benim de aynı sorum var cevapları bekliyorum
  3. E

57k bütçem var üniye laptop lazım

attım oltayı cevap bekliyorum
  4. E

Yardım HP VICTUS ve ASUS TUF laptop arasında kaldım

Hocam haklı olabilirsiniz eyvallah ama 1080p videoyu rahat kurgulamak için en az 64 GB rame ihtiyacım var
  5. E

Hocam peki bu modelin 32gb ramli modeli var mı acaba? En kötü 64 yapmam lazım çünkü rami
  6. E

Hocam 512gb ssd ve 16gb ram ihtimal yok yetmez 32 ram alıp zaten ilerleyen zamanda 64 yapacağım rami ssdyi de 2 tb yapacağım
  7. E

Dostlar selam, HP VICTUS Ve Asus TUF Arasında kaldım. Kurgu için laptop alacağım 2 hafta geçti hala alamadım. Sizin farklı bir öneriniz varsa max 55.000₺’ye kadar değerlendirebilirim. Onun dışında bu iki laptop arasında hangisini önerirsiniz?
  8. E

70 bin tl bütçeyle hangi laptopu alırdın?

Dostlarım mevcutta 70bin ₺ civarı bütçem var. Amacım kurgu yapmak ve ufakta olsa oyun oynamak olacağından ikinci bir bilgisayara ihtiyacım var. Evde 4080 super 7950x 64 gb ramli bir sistemim var. Monitörü düzgün renk gösteren bu fiyat bandında hadi en fazla 10 bin lira daha koyabilirim ya da...
  9. E

Yardım 7900x3d alacağım sizce dfsbilgisayar.com nasıl?

Öyle mi diyorsun hocam ya
  10. E

Oyun amacım yok hocam ya kurgu için kullanma amacım var
  11. E

Şu anda havale ile satın aldığım takdirde en ucuz fiyata geliyor indirime de girmiyor adam akıllı bu siteden bu fiyata almak sizce mantıklı mı?
  12. E

4080 Super & 7950x3d Sistem Toplama

Hocammmm o kartı ben alacaktım sabah para gelecekti :D slim modelini aldım bende hayırlısı olsun
  13. E

Youtube Yemek konulu içerik üreticisi olacağım. Ekipmanlarım sizce doğru mu?

Hocam tek amacım aslında mutfak yayını yapmak değil ama ağırlık olarak mutfak ve farklı sektörlerde kurgu yapmak. Profesyonel kurguda 4k video kurgularken gerçekten kaliteli bir sisteme ihtiyacım var. Elbette ki oyun da oynayacağım lakin cs2 ve metin2 dışında oyun oynamıyorum :D Dış çekimlerde...
  14. E

Youtube Yemek konulu içerik üreticisi olacağım. Ekipmanlarım sizce doğru mu?

Dostlarım merhabalar, Yemek konulu içerikler üreteceğim, Kullanacağım çekim ve stüdyo ekipmanları sırasıyla; 1-) Sony A7 III 28-70MM Aynasız Fotoğraf Makinesi 2-) Godox SL60II D 60W Beyaz LED Video Işığı 2'li Kit 3-) 2x Godox CL10 Ambians Yayın Işığı 4-) RODE VideoMic Pro+ Bilgisayar için de...
Geri